נקודת חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן
    נינו'ש
    13/07/2007

אם אני עושה נ. חן אצל מישהי שעושה איפור קבוע והנקודה לא גדולה , תוך כמה ימים היא תתקלף? והאם יש סיכוי שהיא תעלם אחרי הקילוף הראשון? איך אני יכולה להעלים אותה מיידית, ניסיתי עם מקל אזניים ואציטון והיא נהייתה קטנה יותר והשטח של העור קצת התגלה אבל עדיין זה לא יורד. זה היה אתמול. אודה על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן

הוספת תגובה

• נקודת חן ואיפור קבוע

רחלי אלמקייס
    13/07/2007

בד"כ איפור קבוע מתקלף אחרי יומיים שלושה איפור קבוע הינו גלד - פצע זמן הריפוי שלו כמו זמן ריפוי של פצע, איפור קבוע מחלחל לתןך שכבות העור ולא רק לשבות העור העליונות אלא גם לשכבות היותר עמוקות בעור לדרמיס ולכן הזמן שהוא יורד הינו ממושך, האיפור דוהה עם הזמן ובמשך השנים הוא הולך ונעלם, אין לנסות להסיר איפור קבוע באמצעות חומרים ובעיקר לא עם חומרים שאינם מתאימים לעור כמו אציטון חומרים כמו אציטון וחומצות שונות עלולים לגרום לכוויה ולשינוי גוון הצבע,
    לנינוש אם לא מוצאת חן בעינך התוצאה שקיבלת אפשר לבצע פעולת מחיקה באיפור קבוע ע"י החדרת צבע מנטרל
    אני מכירה מישהי מעולה על סמך ניסיוני אפשר לסמוך עליה בעניים עצומות היא שנים בתחום ועושה פלאים בכל מה שקשור לאיפור קבוע שמה גוא'נה והיא נמצאת במספרה של שוקי זיקרי בת"א אם תירצי אשמח לתווך בינכן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו