מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת חןנינו'ש13/07/2007
אם אני עושה נ. חן אצל מישהי שעושה איפור קבוע והנקודה לא גדולה , תוך כמה ימים היא תתקלף? והאם יש סיכוי שהיא תעלם אחרי הקילוף הראשון? איך אני יכולה להעלים אותה מיידית, ניסיתי עם מקל אזניים ואציטון והיא נהייתה קטנה יותר והשטח של העור קצת התגלה אבל עדיין זה לא יורד. זה היה אתמול. אודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן ואיפור קבוע
רחלי אלמקייס13/07/2007בד"כ איפור קבוע מתקלף אחרי יומיים שלושה איפור קבוע הינו גלד - פצע זמן הריפוי שלו כמו זמן ריפוי של פצע, איפור קבוע מחלחל לתןך שכבות העור ולא רק לשבות העור העליונות אלא גם לשכבות היותר עמוקות בעור לדרמיס ולכן הזמן שהוא יורד הינו ממושך, האיפור דוהה עם הזמן ובמשך השנים הוא הולך ונעלם, אין לנסות להסיר איפור קבוע באמצעות חומרים ובעיקר לא עם חומרים שאינם מתאימים לעור כמו אציטון חומרים כמו אציטון וחומצות שונות עלולים לגרום לכוויה ולשינוי גוון הצבע,
לנינוש אם לא מוצאת חן בעינך התוצאה שקיבלת אפשר לבצע פעולת מחיקה באיפור קבוע ע"י החדרת צבע מנטרל
אני מכירה מישהי מעולה על סמך ניסיוני אפשר לסמוך עליה בעניים עצומות היא שנים בתחום ועושה פלאים בכל מה שקשור לאיפור קבוע שמה גוא'נה והיא נמצאת במספרה של שוקי זיקרי בת"א אם תירצי אשמח לתווך בינכן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)