מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחגית09/12/2008
שלום רינת אני בחורה צעירה בת 17 הסובלת מעור פנים שומני באופן כמעט די קבוע אומנם לא באופן נורא רציני אבל הכמות המועטת של הפצעים המופיעות בפניי מפריעה לי הזכרתי בתחילה שעור פני שומני וזה כולל את כל מה שמשתמע מכך נקבוביות פעורות באזור הלחיים כמות די רבה של "שחורים" עדיין לא הצלחתי למצוא את התכשירים המתאימים לי מה שהתמשתי עד כה או שגרם לי ליותר פצעים או שיבש לי את העור או שהשימוש בו היה אפקטיבי רק למספר שעות בודדות שאחריהן העור שב להיות שומני (אני מדברת על סבון לפנים) ואלו הם מוצרים המתאימים לעור שומני קראתי בעיתון שהכי מתאים למישהי בעלת עור שומני נקבוביות פעורות וכו' להשתמש בסרום כי מרקומו מימי אין בו הרבה שומן והוא מלחח טוב את העור האם בגילי הצעיר אני יכולה להשתמש בסרום אני אשמח אם תוכלי לכוון אותי למוצרים מדוייקים ולשגרת טיפוח קבועה יומיות שבה תנחי אותי כיצד לפעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנית
רינת פלג09/12/2008אני מציעה לך להמתין לתשובה משוש, היות והיא הקוסמטיקאית מבינינו....
שמחתי לענות על שאלות בטיפוח בזמן שלא הייתה מנהלת טיפוח לפורום, אבל עכשיו כששוש איתנו, תשובתה תהיה מקצועית יותר...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש אני עדיין מחכה גם כן לתשובתך
חגית11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנית, מתנצלת על
שוש מאור14/12/2008העיכוב בתשובה - אני ראיתי שרינת ענתה לך ולכן הנחתי שמדובר בעינייני איפור.
ולעיניין - את בחורה צעירה ואני דווקא לגמרי לא הייתי ממליצה בשלב זה על סרום. למרות שמרקמו של סרום יכול להיות בעצם כל מרקם.. אני חושבת שאת עדיין לא קיבלת התאמה מלאה ונכונה לעור פנייך מגורם מקצועי. מציעה לך לא להתפתות לכל מיני פרסומות ושכנועים של דיילות יופי למיניהן, שהן אינן קוסמטיקאיות ואינן מקצועיות ומטרתן היא למכור בלבד... אלא ללכת לקוסמטיקאית מומחית שתבחן את עור פנייך, תשטחי בפניה את כל תחושותייך ותקבלי הן טיפול טוב (ניקוי "שחורים") והן תדרוך לגבי התכשירים המתאימים והטובים למצב פנייך הנוכחי. מצאי באזור מגורייך קוסמטיקאית טובה וטפלי בעצמך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)