כתמים כהים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים כהים
    קרן
    10/12/2008

היי,

אני בת 21. כבר בגיל ההתבגרות הופיעו לי פצעונים ושחורים עד שמצאתי את המשחה ומי הפנים המתאימים על מנת להסיר אותם "ניקתי" את הפנים בעצמי ע"י הסרתם ולא תמיד הייתי מספיק סטירלית (הייתי דיי צעירה..). בנוסף יש לי עור כהה..
    היום יש לי על הפנים כתמים לא מאוד כהים באיזור הרקות, מתחת לעצמות הלחיים ובצידי האף. אני מצליחה להסתיר אותם עם פודרה וקצת סומק ללא מייק אפ נוזלי.
    האם יש דרך להסיר את הכתמים?? מאוד מאוד מפריע לי שעור הפנים שלי לא אחיד בצבעו.
    ועוד דבר, היום אני מנקה את השחורים ביסודיות עם ידיים נקיות ומחטאת את הפנים לאחר הניקוי.

תודה והמשך יום נעים,
    דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים כהים

הוספת תגובה

• היי דניאלה, את בדיוק מספרת

שוש מאור
    11/12/2008

את המקרה הקלאסי של החבר'ה שמחטטים בפנים (בצעירותם ןבבגרותם) ועושים לעצמם נזק בלתי הפיך. וזה דבר שאני וכל חברותי הקוסמטיקאיות מתריעות עליו שוב ושוב. חבל לי שאת עדיין ממשיכה במעשייך, למרות הניקיון וכו'.. לעצם העיניין - יש הרבה תכשירים להבהרת כתמים. החל מהידרוקינון (שניתן במרשם רפואי) ועד לתכשירים רבים אחרים שכוללים חומצות למיניהן, רטינולים או שילוב של כולם. יעילותם טובה, אך אין לצפות להעלמת הכתמים לגמרי. כמו כן השימוש בהם מחייב שימוש במסנן קרינה בשעות היום (כדי לא להגביר את הכתמים...). מציעה לך להתייעץ עם גורם מקצועי (את יכולה לפנות אלי במייל אישי ואוכל לתת לך שמות של תכשירים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו