מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים כהיםקרן10/12/2008
היי,
אני בת 21. כבר בגיל ההתבגרות הופיעו לי פצעונים ושחורים עד שמצאתי את המשחה ומי הפנים המתאימים על מנת להסיר אותם "ניקתי" את הפנים בעצמי ע"י הסרתם ולא תמיד הייתי מספיק סטירלית (הייתי דיי צעירה..). בנוסף יש לי עור כהה..
היום יש לי על הפנים כתמים לא מאוד כהים באיזור הרקות, מתחת לעצמות הלחיים ובצידי האף. אני מצליחה להסתיר אותם עם פודרה וקצת סומק ללא מייק אפ נוזלי.
האם יש דרך להסיר את הכתמים?? מאוד מאוד מפריע לי שעור הפנים שלי לא אחיד בצבעו.
ועוד דבר, היום אני מנקה את השחורים ביסודיות עם ידיים נקיות ומחטאת את הפנים לאחר הניקוי.
תודה והמשך יום נעים,
דניאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דניאלה, את בדיוק מספרת
שוש מאור11/12/2008את המקרה הקלאסי של החבר'ה שמחטטים בפנים (בצעירותם ןבבגרותם) ועושים לעצמם נזק בלתי הפיך. וזה דבר שאני וכל חברותי הקוסמטיקאיות מתריעות עליו שוב ושוב. חבל לי שאת עדיין ממשיכה במעשייך, למרות הניקיון וכו'.. לעצם העיניין - יש הרבה תכשירים להבהרת כתמים. החל מהידרוקינון (שניתן במרשם רפואי) ועד לתכשירים רבים אחרים שכוללים חומצות למיניהן, רטינולים או שילוב של כולם. יעילותם טובה, אך אין לצפות להעלמת הכתמים לגמרי. כמו כן השימוש בהם מחייב שימוש במסנן קרינה בשעות היום (כדי לא להגביר את הכתמים...). מציעה לך להתייעץ עם גורם מקצועי (את יכולה לפנות אלי במייל אישי ואוכל לתת לך שמות של תכשירים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)