גבותגבות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבותגבות...
    א'.
    13/12/2008

היי רינת, (לפני הכול,שלחתי לך תמונה באימייל של מייגן פוקס.בשביל הגבות שלה כאילו...) יש לי שאלה,יש לי גבות מאוד דקות,הלכתי למעצבת גבות וביקשתי ממנה שתדקק לי אותם, פעם...ועכשיו אני מתחרטת על זה ורוצה גבות עבות,הגבות שלי בעובי כמו שלך,ויש לי צמיחה מהירה יחסית של השיער,כמה זמן בערך זה יכול לקחת?אני רוצה כמו הגבות שבתמונה, נכון שאי אפשר להגיד בדיוק,ואת צריכה לראות את הגבות שלי,אבל פחות או יותר?... פליז.... תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבותגבות...

הוספת תגובה

• היי א'

רינת פלג
    14/12/2008

עניתי לך גם במייל, אבל בעקרון צריך להמתין בסבלנות עם צמיחת הגבות. מדובר בשערות עדינות, וצריך להתנהג בהתאם.

המתיני בסבלנות את פרק הזמן שיידרש עד להארכה מלאה, כדי שאפשר יהיה לעצב את הגבות מחדש.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי חמודל'ה

עדי
    29/12/2008

אני אישית לא מציעה לך, לי תודה לאל טפו טפו טפו יש גבות שחזרו לעצם אחרי שהוצאתי כ"כ הרבה בניסיון "לעשות מהם משו מיוחד" אל תעשה את הטעות שעשיתי ותחשבי אם למישהיא יש גבות מסוימות לי גם יהיה יפה כמו שלה קודם לא יהיה בחיים זהה מכיוון שהצמיחה,הצורה הטבעית של הגבה שלכם לא זהה וזה גם צריך להתאים לצורה של העין ולהבעה שזה יתן לך ובכלל גבות דקות תמיד כל מיני קוסמטיקאיות "מדופלמות" למינהם גוזרות לך את הגבות ועושות לך נזקים עצומים.. פשוט תעשי צורה טבעית לא עבה מידי לא דקה מידי תחסכי לעצמך הרבה עוגמת נפש כי אני הצלחתי להינצל מצורת השפיץ הדק שעשיתי והתמלאו לי הגבות והכל הסתדר אבל לא לכל הבנות יש את אותו המזל וחברה שלי שכ"כ התעסקה עם הגבות וקיבלה סוף סוף את המראה של הפרחה האולטימטיבית שהיא כ"כ רצתה כיום עושה קעקוע לגבות כי מרוב שגזרו לה והורידו במקומות שאחרכך לא צומח עכשיו לא צומח לה בשום מקום.. תקחי את זה לצומת ליבך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו