עור הפנים בעיתי מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור הפנים בעיתי מאד
    אירה
    08/03/2007

שלום,
    אני בת 29. בערך מגיל 21 אני סובלת מבעיות עור. בהתחלה זה התחיל בחצ'קונים פה ושם, והיום אני אפילו לא יודעת להגדיר את סוג העור שלי.
    לפני כמה שנים טובות הייתי אצל קוסמטיקאית התוצאה היחידה הייתה שחזרתי הביתה עם פרצוף אדום (וגם הקרם שהיא כביכול התאימה לי לא עזר).
    יש לי עור יבש, למרות שאמרו לי שהעור שלי מעורב (שומני באיזור ה-T), מתקלף כמו תפוח אדמה, מין קשקשת(אני ממש לא סובלת מפפסוריאזיס, לפי דבריו של רופא), אבל עדיין לא יודעת מה לעשות.
    ניסיתי כל מיני קרמים (מהכי יקרים, כמו סיסלי ל'זולים' יותר), ושום דבר לא עוזר, זה רק מחמיר. הקרם הוא כאילו לא נספג, אלא יוצר מין שיכבה שמתייבשת ומתקלפת, ואחרי כל קרם מופיעים פצעים.
    אני לא יכולה להתאפר אפילו, כי האיפור/ העור פשוט מתקלף (יש לי עור דק ושקוף).

האם יש פתרון לבעיה שלי??? אני ממש מיואשת כבר, זה מגיעה למצב שאני פשוט מתביישת לצאת מהבית עם פרצוף כזה.

סליחה שזה ארוך קצת, אבל בבקשה תגידו שיש פתרון :-)
    תודה ויום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור הפנים בעיתי מאד

הוספת תגובה

• תשובה לאירה

רחלי אלמקייס
    08/03/2007

קשה להגדיר את התופעה בלי לראות אבל על סמך ניסיוני אני חושבת שיש לך סבוראיה אשמח לראות את עור פנייך ולהגיד לך מה ניתן לעשות על מנת לשפר את מראה העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לרחלי...

אירה
    09/03/2007

ראשית תודה על תשובתך,
    אני חיפאית (דרום חיפה ליתר דיוק), האם יש מצב שאת נמצאת באיזור או אולי את יכולה להמליץ על מישהו טוב באיזורי

תודה
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחלי לאירה

רחלי אלמקייס
    12/03/2007

בבקשה רשמי לי את האימייל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו