מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור הפנים בעיתי מאדאירה08/03/2007
שלום,
אני בת 29. בערך מגיל 21 אני סובלת מבעיות עור. בהתחלה זה התחיל בחצ'קונים פה ושם, והיום אני אפילו לא יודעת להגדיר את סוג העור שלי.
לפני כמה שנים טובות הייתי אצל קוסמטיקאית התוצאה היחידה הייתה שחזרתי הביתה עם פרצוף אדום (וגם הקרם שהיא כביכול התאימה לי לא עזר).
יש לי עור יבש, למרות שאמרו לי שהעור שלי מעורב (שומני באיזור ה-T), מתקלף כמו תפוח אדמה, מין קשקשת(אני ממש לא סובלת מפפסוריאזיס, לפי דבריו של רופא), אבל עדיין לא יודעת מה לעשות.
ניסיתי כל מיני קרמים (מהכי יקרים, כמו סיסלי ל'זולים' יותר), ושום דבר לא עוזר, זה רק מחמיר. הקרם הוא כאילו לא נספג, אלא יוצר מין שיכבה שמתייבשת ומתקלפת, ואחרי כל קרם מופיעים פצעים.
אני לא יכולה להתאפר אפילו, כי האיפור/ העור פשוט מתקלף (יש לי עור דק ושקוף).
האם יש פתרון לבעיה שלי??? אני ממש מיואשת כבר, זה מגיעה למצב שאני פשוט מתביישת לצאת מהבית עם פרצוף כזה.
סליחה שזה ארוך קצת, אבל בבקשה תגידו שיש פתרון :-)
תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאירה
רחלי אלמקייס08/03/2007קשה להגדיר את התופעה בלי לראות אבל על סמך ניסיוני אני חושבת שיש לך סבוראיה אשמח לראות את עור פנייך ולהגיד לך מה ניתן לעשות על מנת לשפר את מראה העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לרחלי...
אירה09/03/2007ראשית תודה על תשובתך,
אני חיפאית (דרום חיפה ליתר דיוק), האם יש מצב שאת נמצאת באיזור או אולי את יכולה להמליץ על מישהו טוב באיזורי
תודה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחלי לאירה
רחלי אלמקייס12/03/2007בבקשה רשמי לי את האימייל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)