שלום, יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, יש לי שאלה
    מישהי
    21/07/2007

יש לי שיער גלי טיפה נפוח, אף פעם לא צבעתי אותו ואני משתמשת לעיתים בקרם לחות לשיער.
    אני רוצה בקרוב לקנות מכשיר להחלקת השיער, כדי לעבור על השיער לפני יציאות מהבית, לא לשימוש יום יומי..
    האם זה ישרוף לי את השיער?
    מה מומלץ לקנות?
    ובאיזה הדרגתיות כדאי להשתמש במחליק לשיער? [לא פאן..]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, יש לי שאלה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    22/07/2007

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=51 id=link]עיצוב שיער[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי בנוגע למחליק

רחלי אלמקייס
    23/07/2007

ראשית נציין שאיני ספרית אבל היות והקליניקה שלי נמצאת במספרה של הגדול מכולם שוקי זיקרי אני מכירה את פעולת המחליק את היתרונות והחסרונות,
    יתרון גדול יש בכך שמחליקים שיער במכשיר המחליק התוצאה נשמרת הרבה יותר מפן ובנוסף הפעולה הרבה יותר זריזה מפן

החיסרון שהמחליק היות והוא בא במגע ישיר עם השיער גורם "לשרפתו", אבל לעשות מחליק בתדירות נמוכה אין בעיה

אמליץ לך על משהו אחר אם את מעוניינת בשיער חלק לתמיד קיימת החלקה יפנית מנסיוני הרבה יותר מוצלח ונשאר לצמיתות
    אם תרצי אשמח לחבר אותך עם המומחה של שוקי זיקרי בהחלקות יפניות

הטלפון במספרה 03 - 5441522

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו