שלום אני חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני חדשה
    מירב
    22/07/2007

יש לי בעיה מאוד רצינית יש לי עודף זיעה בפנים ,מה שאומר שאני לא יכולה להישאר מאופרת יותר מ10 דקות הפנים שלי כל הזמן כאילו שתפתי פנים .שאלתי אם יש מייק אפ נגד זיעה שלא יורד במים וככה אני לא אתאפר 10 פעמים ביום.אני ממש כבר מתוסכלת בבקשה עזרה תודה מראש מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אני חדשה

הוספת תגובה

• מייק-אפ עמיד

שירה אוחיון
    23/07/2007

תנסי את המייק-אפ מסדרת COLORSTAY של רבלון הם מתיבשים ולא יורדים מהעור.
    תתיעצי עם רחלי כי נראה לי שיש קרם קוסמטי שאמור לבטל את ההברקה וההזעה מהפנים לכמה שעות, וזה יכול לעזור לך משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

רחלי אלמקייס
    23/07/2007

לגבי המייק אפ ושאר האיפור שירה תשמח לענות לך,עצה קטנה לי בשבילך ששווה הרבה בד"כ אנשים מזעים נמנעים מלשים לחות בקיץ חברת דרמלוגיקה הידועה בנפלאות המוצרים שלה פיתחה ספריי קליל על בסיס אלוורה ותמציות צמחים את הספריי מרססים על הפנים בבוקר הוא גם מעניק לחות גם שומר על האיפור והכי חשוב לא גורם להזעה
    תנסי וספרי לי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פודרה....

שירן
    24/07/2007

היי על מנת לגרום לפנים להחזיק "מעמד" עם האיפור את צריכה :
    למרוח מייק אפ על כל הפנים ולאחר מכן לפדר את הפנים בעזרת פאפ - הפודרה מעקבת את את השומנים והזיעה.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו