מייק אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק אפ
    שרון
    30/12/2008

שלום עשיתי בדיקת אלרגיה משום שיש לי תמיד פריחה אדומה בפנים והתגלה שאני רגישה לניקל (רגישות חזקה) ורגישות חלשה לפורמהדיל. מניסיון שלי מייק אפ נוזלי תמיד מגרה את העור ופודרה יותר סבילה לעורי. הבעיה שאני חייבת כיסוי טוב יותר מפודרה ואולי תוכלו להמליץ לי על מייק אפ שלא יגרה את העור (האדמומיות גם מתחת לעור) אבל ייתן כיסוי סביר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייק אפ

הוספת תגובה

• נסי לעבור

רינת פלג
    31/12/2008

למוצרי איפור מינרליים. הם פחות "אגרסיביים" לעור, ובהם אין ניקל ומיני מזיקים כאלה....

עדכני אותי מה קורה עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק אפ מינראלי

שרון
    03/01/2009

תודה על תשובתך אבל לפי מיטב ידיעתי כל המינראליים באים בצורת אבקה ואינם נותנים כיסוי טוב במיוחד לנקבוביות קצת פתוחות. ניסיתי את לוריאל ולא עלה בטוב. הבנתי שהמייק אפ של מדינה מילאנו מבוסס על שעוות דבורים ובלי לנולין וישנם דיווחים טובים לשימוש בו. ידוע לך על זה? האם יש מייק אפ מינראלי נוזלי שאת מכירה? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מייק אפ נוזלי מינרלי מעולה,

רינת פלג
    03/01/2009

אבל אנחנו מנועים מלהמליץ בפורום על מוצרים. שלחי לי מייל ואומר לך היכן להשיג. [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו