מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה-30/12/2008
איך לא להחריף אקנה ?!!? יש לי כבר חודש בערך 2 פצעים במצח וכמה בסנטרר...בחיים לא היה לי כל כך ההרבה וזה לא נעלם !!! אני לא רוצה לשים משחות למינהם ככי קרה לי פעם שזה ניפח יותרר. מה לא לעשות כדי שזה לא יחריף??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבר הכי חשוב כדי לא
שוש מאור31/12/2008להחריף אקנה - והכי קשה לעשות - לחלק מהאנשים - הוא לא לגעת!! חבר'ה צעירים נוטים לגעת "ולפוצץ" פצעים כי זה מציק להם/כואב להם/מכוער להם וכו'.. מה שבפועל גורמים - הוא החרפת המצב, זיהומי משנה, צלקות וכתמים בלתי הפיכים, ועוד מרעין בישין. ממליצה ללכת לקוסמטיקאית או לרופא עור ולטפל בבעיה בעזרת אנשי מקצוע ולא בעזרתכם האדיבה והעצמאית..
צריך לבדוק מספר גורמים: גיל, תזונה, איזון הורמונאלי, תרופות מסויימות, מצב נפשי ועוד סיבות רבות ומגוונות להתפתחות אקנה. גשי לאיש/אשת מקצוע לשיחת ייעוץ והכוונה - ויפה שעה אחת קודם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא נוגעת בזה
-01/01/2009בפעם האחרונה שהייתי אצל קוסמטיקאית היא פוצצה, וזה באמת קטן יותר עכשיו..אבל עדיין כמו שאמרתי יש במצח...בזמן האחרון הייתי במצב לא טוב והיו לא בעיות ולא אכלתי כלום כמעט 3 ימים יכול להות שבגלל זה יצא לי בסנטר... אני פוחדת שזה אולי מאיזה סבון או קרם..להפסיק את השימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הז נראה יותר כגירוי (פצעונים
שוש מאור01/01/2009קטנטנים) ואת חושדת שזה מאיזשהו תכשיר, שמפו, תכשיר שיער, איפור וכו' ששינית לאחרונה - זה בהחלט אפשרי! במקרה כזה הפסיקי את השימוש בו וראי אם הפצעונים עוברים. אם המצב ישתפר חזרי להשתמש בו - אם הםצעונים יחזרו תדעי בודאות שזה מהתכשיר. כך תוכלי לבדוק את זה. במקרה של אקנה הניסיון הזה לא ישנה את מצב הפצעונים. צריך לקבל מהקוסמטיקאית מספר תכשירים שיעזרו לך להתמודד עם הפצעים, אם ביצעת כבר ניקוי פנים, כאלו שיעזרו ליבש, לרפא, למנוע חדשים ובעיקר לסייע בהעלמת הסימנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)