מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיחום העףעף העליון בצלליתרחל31/12/2008
הי רינת, הרבה מאפרים ממליצים על תיחום העין על העףעף העליון בצללית,ניסיתי אבל שקע העין מתלכלך. יש איזה טיפ שזה לא יקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי...
רינת פלג31/12/2008נסי להניח פס דק של צללית בעזרת מברשת דקה, ממש על הקו שצמוד לשורש הריסים.
מדובר בקו ממש דקיק, ולכן מה שהוא עושה זה בעצם להדגיש את הקו הטבעי שנמצא שם ולמלא בין הריסים.
לא מדובר על כמות גדולה של צללית ולכן אין סיבה שיתלכלך לך...
עדכני אותי עם עדיין לא הכי מסתדר לך...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלליות
רחל01/01/2009היי רינת, מה אפשר לעשות כדי שלא יווצר פס בצללית לאחר זמן מה? כמובן שלפני שאני מאפרת את העיניים אני מורחת מייק אפ על העפעף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שאת מניחה מייק-אפ,
רינת פלג01/01/2009כי ללא המייק-אפ הצללית הייתה נמרחת ונעלמת לחלוטין....
השאלה היא - וזה חשוב - איזה מייק-אפ, נוזלי או מוצק.
אם נוזלי - לא אמורה להיות בעיה כזאת, בהנחה כמובן שהוא מתאים לסוג העור שלך.
אם מוצק - אל תפדרי את העיניים. הניחי את הצללית ישירות על המייק-אפ, ואז היא בעצם תעשה את עבודת הפודרה בעניין הקיבוע.
קמטוטים בעיניים יש לכולנו, ולכן חשוב להניח את הבסיס, המייק-אפ, כמו שצריך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)