טיפוח התחילת היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפוח התחילת היריון
    איגי
    01/01/2009

שלוםרב, רציתי לדעת באילו מוצרי טיפוח אסור להשתמש בתחילת ההיריון בעבר הייתי מנקה את הפנים ביסודיות ומדי שבוע מורחת גם מסיכת בוץ, האים נכון להמשיך ? מה לגבי הורדת שיער מהפנים (שפם) במשחה ? כמו כן, אילו חומרים טבעיים מסכנים את העובר ? תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוח התחילת היריון

הוספת תגובה

• היי איגי, קודם כל מזל טוב!

שוש מאור
    01/01/2009

לאורך שנותי כקוסמטיקאית לא נתקלתי בבעיה כלשהי בשימוש במוצרי טיפוח בעת הריון. חומרי הקוסמטיקה לא חזקים במידה כזו שיפגעו בעובר. הבעיה מתחילה בחומרים רפואיים וקוסמטים-רפואיים. שם כדאי להימנע מחומצות שונות ורטינול (שעלולים לגרום לפיגמנטציה - בעיקר בהריון שגם כך יכול לגרום לזה...) וחומרים רפואיים שמהם הרופא צריך להזהיר. בכל מקרה לא כאלו שנמכרים בפארמים ללא מרשם. לגבי חומרים טבעיים - תמציות אתריות רובם יחדרו למערכת הדם שלנו - ברוב המקרים לא יעשו כל נזק לעובר, אך רצוי להימנע מהם בשלבים הסופיים של ההריון שכן אז הם עלולים לעורר לידה. מציעה לא להשתמש בכלל בהריון בתמציות ארומטיות - למה לקחת סיכון? לגבי משחה להסרת שיער - לא נראה לי שיש בעיה, אבל תבדקי בעלון המצורף למשחה מה ההנחיות לגבי נשים בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד

איגי
    01/01/2009

תודה על הברכות ! האים יש בעיה להשתמש במסכת בוץ (של חברת אהבה) או שמדובר בחומרים טבעיים בלבד? כמו כן , מה בדיוק מכילה התרכובת SLS ? ושוב - תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי איגי, לא רואה שום בעיה

שוש מאור
    02/01/2009

בשימוש במסכת בוץ של אהבה, למרות שאינני מכירה בדיוק את רכיביה. אם נעים לך איתה - אין סיבה לא להשתמש בה, בדקי שאין בה ויטמין A או רטינול שכן אלה עלולים להזיק לעובר.
    SLS הוא סודיום לאוריל סולפט שנמצא ברוב תכשירי הרחצה שלנו, חלק מהדרטנטים ואף במשחות שיניים וכו'. הוא בעיקר מקציף וממיס שומן ובתכשירים קוסמטיים לכל היותר יכול לגרום לקצת יובש או גירוד, בכל מקרה לא נראה לי ש נזק לעובר. אני יודעת שנפוצו כל מיני שמועות וכתבות באינטרנט שהוא מסוכן ויכול לסרטן אבח אין שום הוכחה לכך ואף בדיקות משרדי הבריאות לא מצאו כאלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו