איפור קבוע בשפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור קבוע בשפתיים
    דנה
    10/01/2009

שלום , יש לי פגמנט על השפה התחתונה, הציעו לי איפר קבוע על מנת לטשטש את הבדלי הצבעים, אני שוקלת בחיוב רק ההתלבטות שלי כזו : מה קורה בתום שנתיים שלוש כאשר האיפור אמור לרדת? האם הוא דוהה באופן אחיד או שיש מצב שישארו לי כתמים על השפה בצבעים שונים תקופה עד שכל הצבע ירד? זה החשש שלי שכאשר האפקט ירד יהיו לי כמה צבעים על השפתיים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור קבוע בשפתיים

הוספת תגובה

• היי דנה,

שוש מאור
    11/01/2009

אינני עוסקת באיפור קבוע כך שאינני יכולה לתת לך תשובה מהימנה. אם גם רינת לא יודעת אני מציעה לפנות למאפרת באיפור קבוע ולשאול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור קבוע בשפתיים

ורד
    14/01/2009

דנה שלום לך
    לי קוראים ורד ואני מנהלת את מרכז ההדרכה לאיפור קבוע.
    לגבי השפתיים, נכון, אומנם קיימת דהייה באיפור קבוע, הדהייה הינה הדרגתית, במידה וגוון השפה הטבעית שלך יחזור נצטרך לחזור שוב על החדרת הפיגמנט על מנת שייראה טוב לאורך זמן אבל איפור קבוע איכותי יעשה נפלאות לשפתיים (וזה פתרון מעולה למצב אותו את מתארת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו