שאלה חשובה חברת איפור MICABELLA??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה חברת איפור MICABELLA??
    אמיר
    10/01/2009

מה דעתכם על האיפור המנירלי של MICABELLA ? האם משווקת בארץ. חשוב לענות בבקשה הי , אני מאפר חדש בתחום , . נתקלתי באיפור מינרלי של חברת MICABELLA האמריקאיית , האמת מהמם, אני חושב שהומצרים באיכות גבוה מאד, מגוון הצבעים העשיר והשילובים שניתן לעשות פשוט משהו מהמם. בארצות הברית ובאירופה מצליח מאד.. לא ראיתי אותם בארץ.. שני דברים בבקשה תענו לי עליהם.. 1- יש מישהימישהו שמכיר את החברה ?ניסה את המוצרים שלהם? מה אתם חושבים על המוצרים שלהם מבחינת איכות ומכוון צבעים וכו'..מחירים? ? 2- במוצרים האלה ניתן להשתמש בצללית כליפגלוס ולק ועוד כמה שילובים ! יש כזה דבר בארץ? 3- האם משווקים את החברה בארץ? איפה אפשר להשיג אם יש? בבקשה מי שיודע שיענה. גם תגובות שלכם לגבי החברה מעניין לשמוע ממנוסים תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי אמיר,

רינת פלג
    10/01/2009

micabella היא חברה אמריקאית, תשמח לשמוע שבבעלות ישראלית.... אין להשיג את המוצרים האלה בארץ, אבל יש להם אתר אינטרנט ובו אתה יכול לנסות כמובן.....

בעניין שילובים הגלוס והלקים - אם תיקח גלוס שקוף וכל צללית אבקה - יהיה לך גלוס בגוון של האבקה. כנ"ל עם לק - תוסיף צללית אבקה ללק שקוף, ותקבל את אותה תוצאה....

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת תודה רבה.. אבל ישראלית???????

אמיר
    10/01/2009

ראשית כל.. תודה רבה על התגובה וההסבר. ב' הפתיע אותי שבבעלות ישראלית ואינה משווקת בארץ. אך מעניין אותי מאד לדעת אם ניסית את המוצרים שלהם ומה את חושבת על האיכות?!! תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-)

רינת פלג
    11/01/2009

הם ישראלים שירדו מזמן...

לצערי עדיין לא יצא לי לנסות את מהוצרים לאורך זמן, אלא רק בניסיון על היד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי רינת

אמיר
    11/01/2009

תודה מותק. אך למה להצטער.. את מוזמנת לנסות :-) יש לי מלאי חח . רוצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-)

רינת פלג
    11/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו