מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפוח העוריעלה15/01/2009
האם יש קרמים לטיפוח העור שיעילים לטיפול בפסוריאזיס (מלבד התכשירים הרפואיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכל, פסוריאזיס
שוש מאור17/01/2009הינה בעיה רפואית לטיפול על ידי רופאים בלבד ולא באמצעות תכשירי קוסמטיקה. תכשירים כאלו יכולים רק להרגיע את העור אך לא לטפל בבעיה. אני מניחה שאת מצויה באמצעים הרפואיים ולכן לא אכנס אליהם. בכל מקרה אם לא רוצים לטפל בתרופות אז יש אפשרות לטפל באור כחול או בטיפולים בים המלח שמאוד מקילים על הנגעים. גם כאן הרופאים יוכלו לתת לך את האמצעים הנכונים והטובים ביותר עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפסוריאזיס
ענת18/01/2009מיכל שלום, גם לי יש פסוריאזיס ואכן המחלה מאוד לא נעימה והפצעים שנוצרים על העור לא אסטתי. כן ניתן לטפל במחלה, (חלקית לפחות). אני השתמשתי בדייבובט תקופה מסויימת וזה עזר לי, זה העלים את הפצעים וגרם לתחושה הרבה יותר טובה על העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס
פנינה ישראל20/01/2009היי בנות, אני קוסמטיקאית פרא רפואית וגם לי יש פסוריאזיס. הנגעים שלי נמצאים גם בפנים (דבר לא נעים בהחלט). מנסיוני ומהתחקירים שעשיתי בנושא, תלוי בכמות הנגעים בעור. אם המחלה התפשטה לחלקים נרחבים בגוף הטיפול היעיל ביותר הוא פוטותרפיה (אור כחול) או ים המלח (למשך שבועיים רצוף לפחות). אם הנגעים בודדים, ניתן להשתמש במשחות רפואיות. הבעיה עם משחות רפואיות היא שהן מכילות קורטיזון, סטרואידים וחומרים שמדקקים את העור ובשימוש ארוך יכולות לפגוע בו. בנוסף נוצרת התמכרות העור, תלות בשימוש במשחות. פסוריאזיס בא לרב בעקבות טראומה ולחץ נפשי, לכן התרופה הטובה ביותר למחלה זו היא פשוט מאוד להירגע!!!!! לקחת את החיים בקלות ולהינות מהם ככל שניתן! שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)