מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה-שאלה לקוסמטיקאית היפיופהמישהו26/07/2007
יש לי אקנה בפנים כבר כמה שנים אני בן 17 +
זה כזה מיאש הם ממש כאלה קבועים על הפנים ולוקח להם יותר מחודש להתרפא לפצע חדש
זה מיאש מה אני יכול לעשות חוץ מרוקוטאןן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
רחלי אלמקייס26/07/2007ראשית צריך לראות קוסמטיקאית כי כל אקנה לגופו ובנוסף לפי מיקום הפצעים ניתן לדעת לפעמים על כל מיני גורמים פנימים שמבאים את האקנה כמו תזונה לקויה בעיות עיכול חוסר בשתיה בעיות הורמונליות וכו'.
באופן כללי במצב אקנה יש לשמור על הגיינה של העור ביתר צומת לב זה אומר רחיצת הפנים בוקר
וערב בסבון שאינו מייבש אמליץ לך על אנטי בק של דרמלוגיקה או סבון גליקולי של אם די פורמולשיין, יש לשים לחות קלילה על בסיס מים על מנת ללחח את העור
יש לדאוג לא לשפשף ולנגב את הפנים בחוזקה על מנת לא לגרום להעברת מוגלה וחידיקים ממקום למקום בעור , עליך לדעת שישנם סוגים רבים לאקנה ולא בכל סוג כולה הקוסמטיקאית להתערב ולטפל , אשמח להיפגש עימך ולתת לך את הייעוץ המתאים לסוג עורך אני נמצאת במספרה של שוקי זיקרי רחוב בן יהודה 183 ת"א או שתשאיר לי את האימייל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)