שאלה- איפור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- איפור.
    ענבל
    21/01/2009

שלום, רציתי המלצות של מסקרה טובה וגם מייקאפ. בקשר למסקרה- יש לי ריסים מאוד ארוכים ואני רוצה רק משהו שידגיש (לא צריכה מאריך..) והמייקאפ- אני לא סומכת על מוכרות ודיילות יופי, אני רוצה משהו שיתאים לגוון הטבעי שלי ואני לא אתחיל לבחון את כל הגוונים שיש כי אני אראה כמו ליצן. הפנים שלי הן מאוד לבנות ד"א. תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- איפור.

הוספת תגובה

• הי ענבל,

רינת פלג
    21/01/2009

אנחנו מנועים מלהמליץ על מוצרים של חברות ספציפיות בפורום, ולכן כל שנותר לי להמליץ לך הוא ליצור קשר עם מאפרת מקצועית במקום מגורייך ולבקש ממנה התאמת איפור.

את יכולה, דרך אגב, לעשות בדיוק את אותו הדבר בחנויות לאיפור מקצועי (איל מקיאג', מאק, מאדינה מילאנו, יוסי ביטון וכו'), ובחינם. ההבדל בין המוכרות בפארמים למוכרות בחנויות המקצועיות הוא בכך שבחנויות המקצועיות המוכרות הן מאפרות מקצועיות ולו דיילות שעברו הכשרה למוצרי החברה בלבד.....

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו