שאלה חשובה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!!
    -
    23/01/2009

תוך שבועיים אני עפה מפה ידוע לי שסוג העור משתנה גם בגלל המזג אוויר העור שלי מעורב והחלק הלא שומני שלי לפעמים רגיל ולפעמים יבש אני עוברת ל-25 מעלות ועד ל0 אני צריכה לשנות את הקרם לא?? או שלמשיך להשתמש לעור מעורב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!!!

הוספת תגובה

• אבל שם אין חמסין

-
    23/01/2009

המזג אוויר לא כמו בישראל...לא אמור לגרום ליובש..נראה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן בדר"כ יש

שוש מאור
    23/01/2009

לשנות את הקרם עם המעבר למזג אויר אחר. אני מציעה שתקחי את הקרם איתך ותשתמשי בו. תראי איך מגיב העור שלך לשינוי במזג האויר. יכול להיות שיהיה לו נפלא ויכול להיות שהוא יגיב במצוקה. אינני יודעת מראש לאיזה כיוןן העור ילך. לכן אני מציעה שתמשיכי את שיגרת הטיפול הרגילה ואם תראי שלא טוב לעור (מגיב לא טוב - פתאום פצעונים, או יובש יתר, או שמנוניות לא רגילה או מזיע יתר על המידה..) תיגשי לייעוץ מקצועי בארץ שאליה את נוסעת ותתאימי את הקרם לתנאים החדשים שנוצרו בעור. נסיעה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקושי יש לי כסף, להיות שם

-
    23/01/2009

חחחחחחח אז לקנות קרמייםם.. חחח תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו