איפור פנים ועיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור פנים ועיניים
    יהודית
    29/01/2009

שלום לכם אני בת 46 ,ובזמן אחרון לא נראה לי האיפור שאני מתאפרת.מבחינת ניקוי וקרמים עובדת לפי הספר האיפור נראה לי כבד. ועפעפיים שקועות ,אני לא מאלה שמתאפרת הרבה ,מייק אפ פודרה שקופה סומק ,עיפרון ,רימל וצללית בהירה. איפה אוכל לקבל ייעוץ מקצועי באיזור הקריות . תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור פנים ועיניים

הוספת תגובה

• היי יהודית,

רינת פלג
    31/01/2009

קודם כל, כמו שכבר נאמר, צריך להתאים את האיפור לגיל. עברי למייק-אפ נוזלי, הימנעי מצלליות או כל הברקה אחרת (גם לא סומק מבריק), התרכזי יותר בצלליות בהירות או בינוניות (הן גם "יוציאו" את העיניים החוצה ויעזרו לך בעניין העיניים השקועות), והכהי את גוון האודם. גלוס, כמובן, מחוץ לתחום.

אם תשלחי לי תמונה שלך ללא איפור למייל שלי אוכל לעזור לך יותר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור פנים ועיניים

יהודית
    02/02/2009

היי אפרת שלחתי למייל תמונה כבקשתך. רציתי לוודא שקיבלת את המייל ממני תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי, ואענה לך עוד היום...

רינת פלג
    02/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו