קולרסטיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולרסטיי
    מאי
    31/01/2009

אם הגוון שלי במייקאפ של קרליין הוא 111 ivory , מישהי יודעת מה יהיה בערך הגוון שלי בקולרסטיי לעור שמן של רבלון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולרסטיי

הוספת תגובה

• המלצה אישית שלי,

רינת פלג
    31/01/2009

ללכת לסופרפארם, להניח מייק-אפ על כל הפנים, כמו שצריך, לצאת לאור השמש ולראות אם זה אכן הגוון.

לצערנו לכל אחת יש גוון שונה, גם אם בטיפ-טיפונת, ויכול להיות שבדיוק התת-גוון הזה לא מתאים לך....

גשי לבדוק. זה ייקח רק כמה דקות ויכול לחסוך לך הרבה כסף שסתם תזרקי....

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה (:

מאי
    31/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק אפ

שרה
    19/02/2009

אנא עזרו לי לעשות סדר בבלאגן אם לפנים שלי עור רגיל עד יבש והאף שמן , איזה קרם לחות אני מורחת? האם על הפנים קרם מסוג אחד ועל האף קרם לעור שמן? כשמרחתי על האף את אותו קרם של הפנים,המייק אפ נראה מאוד לא טוב,,,כמו קמח אבל בפנים כן נראה יפה. ועוד שאלה , האם אפשר למרוח את המייק אפ על כל הפנים כולל עפעפיים ומתחת ? למרות שיש קצת כחול או חייבים לשלב עם קונסילר? ואיזו פודרה מומלץ על המייקאפ לעור בוגר,,אני בת 50 האם פודרה שקופה או בכלל לוותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרה,

שוש מאור
    19/02/2009

לגבי לחות: מרחי את הלחות שמתאימה לפנים. לגבי האף - את יכולה להימנע מלמרוח עליו קרם לחות אם זה לא עושה לך טוב, או פשוט לא לשים עליו לחות כי אם להשתמש רק במעט שאריות של קרם שנשארו על אצבעותייך בשביל האף (מה שאומר: כמות מינימלית). לגבי האיפור/מייק-אפ רינת בודאי תוכל לספק לך תשובה מקצועית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי,

רינת פלג
    19/02/2009

אז ככה.... לעור מעורב (שזה מה שיש לך) מומלץ מייק-אפ נוזלי כי הוא קליל יותר. להניח בטפיחות, ככה פחות יודגש עניין היובש.

מייק-אפ אפשר להניח גם באיזור העיניים, ואם יש כהויות קלות אז לבדוק - יש מצב שמייק אפ בלבד יספיק ויכסה. אם לא, א כבר צריך "עזרה, מתכשיר נוסף.
    פודרה את לא צריכה משום שמייק-אפ נוזלי מתייבש ומתקבע. אין צורך במקבע נוסף.

יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו