שאלה דחופה לסיגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לסיגל
    שרה
    04/02/2009

אני בת 50 מטופחת מאוד,מצליחה להתאפר יפה,רק בעיה אחת שמטרידה אותי מאוד. יש לי עור יבש ועדין,אני מורחת קרם לחות ולאחר מכן מייק אפ נוזלי של רבלון שנראה דיי יפה על הפנים,חוץ מהאף.שם אני בשום אופן לא מצליחה לקבל שכבה יפה כמו על שאר הפנים ואני לא מבינה מה הסיבה? אחרי זמן מסויים שעתיים או אפילו פחות האף מתחיל להיראות כאילו יש עליו קמח וזה נורא. מה אני יכולה לעשות כדי שהאף יראה יפה וחלק כמו שאר הפנים. אגב ניסיתי מייק אפים של כל מיניי חברות יוקרתיות והתוצאה אותה תוצאה,,,בפנים מאוד יפה ובאף קמח. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש לסיגל אני נעזרת המון בעצות שאת נותנת ושמחה שגיליתי אותך ואת הפורום הנהדר הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לסיגל

הוספת תגובה

• היי שרה,

רינת פלג
    04/02/2009

לא יודעת מי זו סיגל, אבל אשמח לענות לך בכל מקרה....

איך את מניחה את המייק-אפ?

יכול להיות, והגיוני, שהעור באיזור האף אצלך הוא שומני יותר ולכן יוצא מצב שהמייק-אפ ,לא נדבק,... זה קורה הרבה, גם לי עם עצמי זה קרה לא פעם.....

כשאת מניחה מייק-אפ נוזלי באיזור האף, הניחי אותו בטפיחות ולא במריחות. הוא יראה הרבה יותר טוב, והניחי יותר משכבה אחת.

בכל מקרה חשוב גם לפעול לאיזון העור, ולכן אני ממליצה לך לדפדף פה קצת - שוש ענתה למישהי עם עניין דומה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך שרה.

ג'יזל
    05/02/2009

כתבתי לך תשובה מעמיקה משום מה נמחקה... אשמח למסור לך אינפורמציה מקצועית ללא כל תשלום. 050-5947030

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'יזל,

רינת פלג
    06/02/2009

ייתכן שהודעתך נמחקה ע"י הנהלת הפורומים בשל אופי פרסומי, מה שאגב, משתמע גם מהודעה נוספת שלך בהמשך העמוד... הפורום הזה הוא פורום יועץ ולא פורום מפרסם ולכן אנא שמרו על כללי הפורום.

שימי לב להודעה שפרסמתי בראש הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו