מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה לסיגלשרה04/02/2009
אני בת 50 מטופחת מאוד,מצליחה להתאפר יפה,רק בעיה אחת שמטרידה אותי מאוד. יש לי עור יבש ועדין,אני מורחת קרם לחות ולאחר מכן מייק אפ נוזלי של רבלון שנראה דיי יפה על הפנים,חוץ מהאף.שם אני בשום אופן לא מצליחה לקבל שכבה יפה כמו על שאר הפנים ואני לא מבינה מה הסיבה? אחרי זמן מסויים שעתיים או אפילו פחות האף מתחיל להיראות כאילו יש עליו קמח וזה נורא. מה אני יכולה לעשות כדי שהאף יראה יפה וחלק כמו שאר הפנים. אגב ניסיתי מייק אפים של כל מיניי חברות יוקרתיות והתוצאה אותה תוצאה,,,בפנים מאוד יפה ובאף קמח. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש לסיגל אני נעזרת המון בעצות שאת נותנת ושמחה שגיליתי אותך ואת הפורום הנהדר הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרה,
רינת פלג04/02/2009לא יודעת מי זו סיגל, אבל אשמח לענות לך בכל מקרה....
איך את מניחה את המייק-אפ?
יכול להיות, והגיוני, שהעור באיזור האף אצלך הוא שומני יותר ולכן יוצא מצב שהמייק-אפ ,לא נדבק,... זה קורה הרבה, גם לי עם עצמי זה קרה לא פעם.....
כשאת מניחה מייק-אפ נוזלי באיזור האף, הניחי אותו בטפיחות ולא במריחות. הוא יראה הרבה יותר טוב, והניחי יותר משכבה אחת.
בכל מקרה חשוב גם לפעול לאיזון העור, ולכן אני ממליצה לך לדפדף פה קצת - שוש ענתה למישהי עם עניין דומה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך שרה.
ג'יזל05/02/2009כתבתי לך תשובה מעמיקה משום מה נמחקה... אשמח למסור לך אינפורמציה מקצועית ללא כל תשלום. 050-5947030
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'יזל,
רינת פלג06/02/2009ייתכן שהודעתך נמחקה ע"י הנהלת הפורומים בשל אופי פרסומי, מה שאגב, משתמע גם מהודעה נוספת שלך בהמשך העמוד... הפורום הזה הוא פורום יועץ ולא פורום מפרסם ולכן אנא שמרו על כללי הפורום.
שימי לב להודעה שפרסמתי בראש הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)