בבקשה,עוצו לי עצה מיואשת!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה,עוצו לי עצה מיואשת!!!!!!!!
    הילה
    13/03/2007

אני לפני חתונה(עוד חודש וחצי)התמלאתי בפצעים בכל הפנים מעולם לא היה לי דבר כזה.אני לא יודעת מה לעשות?????????קניתי כל תכשיר אפשרי ניסיתי דיאטה(לא למטרת הרזיה)הלכתי לרופא עור שהמליץ לי על ראקוטן אני נגד התרופה הזו ומעבר לכך אין לי זמן.אני א רוצה להיות כלה כוערת ומרגישה נורא עם עצמי פשוט נורא!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתרון איפורי

שירה אוחיון
    14/03/2007

כן, איפור אכן יכול להסתיר את הפצעים ולגרום לםך להראות חלקה (בעיקר בתמונות) אבל איפור הוא לא פתרון רפואי או קוסמטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לכלה הילה

רחלי אלמקייס
    14/03/2007

קודם כל אאחל לך מזל טוב אושר והצלחה בדרך החדשה.
    איני מכירה אותך אבל אני בטוחה שאת לא תהיה כלה מכוערת.
    בהקשר לפצעים אשמח אם תכתבי לי את האימייל שלך שאוכל לשאול אותך מספר שאלות, בנתיים חמודה השתדלי לא להיות במתח המתח לכשעצמו יכול לגרום להופעת פצעים בנוסף אבקש מימך להקפיד על הגיינה של הפנים הכוללת רחיצה בוקר וערב בג'ל ניקוי לפנים הקפידי למרוח לחות לעור שמן ובלילה למרוח על הפצעים ג'ל ליבוש הפצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו