לרינת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרינת
    סיגל
    08/02/2009

המלצת לי על קונסילר כתום לכהויות,וקניתי אותו,ומאוד התאכזבתי הוא לא מחסה ממש את הכהויות,וחבל השקעתי המון כסף והתאכזבתי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרינת

הוספת תגובה

• סיגל

רינת פלג
    09/02/2009

את הקונסילר יש להניח בטפיחות, ורק לאחר שהוא מונח על כל האיזור הרצוי יש להניח עליו פודרה.

המלצות הן בגדר המלצות בלבד, ויכול מאוד להיות שאדם אחד מרוצה ממוצר X ואדם אחר לא. צר לי אם הוא אהבת את הקונסילר, אם כי אני מציעה שתנסי ל,התרגל" אליו. אם הכהויות שלך הן כפי שציינת אין שום סיבה שבעולם שהוא לא יכסה אותן..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

סיגלי
    12/02/2009

הקונסילר בא בשני גוונים כתום ולבן,אני קודם שמה שכבה של כתום ומורחת אותה ולאחר שמה את הלבן,כמובן שבצורה של טפיחות עם ספוגית לחה,האם זה בסדר מה שאני עושה?והאם ניתן לחזור שוב עם זה לא מספיק,כי לפעמים זה נראה יותר מידי, אבל אין ברירה כי זה לא מחסה כמו שאני רוצה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל,

רינת פלג
    13/02/2009

הלבן הוא פריימר לעיניים. הוא בעצם שכבה לפני האיפור שגורמת לעור להיראות מתוח יותר ולאיפור להיות עמיד יותר.
    נסי להניח את הקונסילר עם אצבע. הספוגית סופחת אליה הרבה מהחומר וסתם חבל על הבזבוז, ועל הזמן שייקח לך להגיע לכיסוי מלא.

דרך אגב, לא ציינת שאת מניחה אח"כ פודרה. אם את לא מניחה פודרה, אחרי רבע שעה הקונסילר יכול להיראות ממש רע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

סיגלי
    13/02/2009

כמובן שאני שמה פודרה ,הרי אמרת לי שחייבים אבל, יש משהו שאני לא מבינה אני שמה בהתחלה את הכתום עם מברשת ולאחר מורחת בטפיחות עם הספוגית ,אמרת לי שעדיף עם האצבע אז אני יעשה זאת,אבל לא הבנתי משהוא אני הרי צריכה לשים מעל את הלבן אז מתי לשים אותו אחרי פעם אחת שאני שמה שכבה כתומה ,או לראות שהכתום מחסה קודם כל ,אחריי שכבה או שניים ,ורק לאחר לבן? תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבן מיועד להכין

רינת פלג
    14/02/2009

את העפעפיים לאיפור, ואינו לקשור לכתום.

הכתום נועד להסתיר את הכהויות, אבל הלבן לא קשור לכהויות אלא להכנת העיניים לאיפור. נסי להניח גם את הכתום בטפיחות עם האצבע.

אם כל זה לא מסתדר, היכנסי לחנות לאיפור מקצועי, ובקשי שיסבירו לך איך להשתמש במוצר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו