מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי פניחלי16/02/2009
לשוש שלום לך, הייתי רוצה לדעת כיוון שהדיעות מנוגדות. ומבלבלות בנושא ניקוי פנים, האם טוב יותר לנקות את הפנים בוקר ערב עם חלב פנים ומי פנים המתאימים לעור, או עם סבון או גי'ל ניקוי. בתודה מראש חלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חלי, ניקוי פנים
שוש מאור16/02/2009בדרך כלל, לדעתי, חייב להיות בערב. וזאת היות וכל היום אנחנו מסתובבות בחוץ, חשופות ללכלוך, זיהום אויר ופיח, עשן סיגריות, זיעה ועוד ובסוף היום אני רוצה לישון עם עור פנים נקי. בודאי לפני ששמים עליו איזשהו תכשיר. לגבי הבוקר - זה תלוי בסוג העור. אם העור שמן ומפריש ואת מרגישה צורך לנקותו שוב (או מעשינים לידך) - אז נקי שוב. אם לא- מספיק לשטוף לעניות דעתי במים.
לגבי תכשיר הניקוי - אני אישית מעדיפה ג'לים, סבונים, מוסים וכו'. לא אוהבת חלב פנים. גם כי הוא מצטבר בנקבוביות ויש צורך לנקותו אח"כ בנוסף עם מי פנים, סתם תהליך מסורבל, וגם כי הוא יוצר קומדונים מהצטברותו בנקבוביות. הוא מצריך תכשיר נוסף (מי פנים) ותהליך ניקוי נוסף בעוד שסבון הרבה יותר קל לתפעול. למרות זאת, יש עדיין אנשים שמעדיפים ונעולים על חלב פנים כי לדעתם הוא "פחות מייבש". אני לא מקבלת טענה זו כי אם משתמשים בסבון מתאים הוא אינו אמור לייבש, אלא אם אנחנו רוצים בכוונה שייבש - ואז הסבון יכיל חומצות וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)