איפור פנים לפורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור פנים לפורים
    ea
    16/02/2009

שלום אני מעונין לאפר את בני בפורים ל-"ישראל מתיבשת" כמו שמופיע בתשדיר שרות בטלביזיה . יש לך רעיון איך לבצע זאת?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור פנים לפורים

הוספת תגובה

• בוודאי.

רינת פלג
    16/02/2009

עם צבע מים (המיועד לאיפור כמובן), ובעזרת מכחול דק ועדין, אתה פשוט מצייר כמו סדקים על עור הפנים.
    עם אתה צריך עזרה בזה, אתה פשוט יכול להוריד תמונה של אדמה חרוכה ולהעתיק את הסגנון לפני הילד.

אני ממליצה לך להתאמן על זה קצת, כי ילדים - גם אם הם מאוד רוצים - הם די חסרי סבלנות בקטע של איפור פנים מלא....

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור לבני "ישראל מתיבשת"

ea
    19/02/2009

תודה על תשובתך האם את יכולה להמליץ לי על סוג ושם חברה של צבעי מים המיועדים למטרה שלי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי לך במייל

רינת פלג
    20/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו