קרם לחוות לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לחוות לעיניים
    אלינורה
    19/02/2009

שלום הלכתי לסופר פארם והמאפרת אמרה לי שיש לי יובש מסביב לעיניים, וגם עיגולים שחורים מתחת לעיניים ואני צריכה קרם לחות לעיניים. אז רציתי לשאול איזה קרם עיניים את ממליצה? והאם שימוש בקרם עיניים יכול להעלים עיגולים שחורים מתחת לעייניים? בתודה אלינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם לחוות לעיניים

הוספת תגובה

• היי אלינור, אינני יכולה

שוש מאור
    19/02/2009

להמליץ לך כאן בפורום על קרם עיניים היות ואנו מנועות מלפרסם כאן. את יכולה לפנות אלי במייל אישי [email protected] ושם אוכל לתת לך שמות ספציפיים לגבי כהות בעיניים - השאלה היא ממה נגרמת הכהות. אם מחוסר שינה או חוסר נוזלים אז ניתן לטפל בזה ואם גנטית - וזה קורה הרבה - אז כמעט ובלתי ניתן לטפל בזה. כן ניתן לשפר את מראה העיניים באופן כללי כדי שהן תיראנה חיונית, ללא קמטים ומוזנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי, שלחתי לך לאימייל

אלינורה
    19/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ותודה

אלינורה
    19/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו