מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים.חייבת עזרה=(20/02/2009
שלום, אני בת 15 וסובלת מעור פנים נורא! יש לי המון נמשים,פצעי בגרות,ושחורים,בכללי,עור שומני. אני משתמשת בתכשירים הטובים ביותר,הלכתי לרופת עור ניסיתי כמעט הכול,והיום אני כבר ממש מיואשת! שמעתי על פילינג שטחי וזה נשמע לי מצויין,ואז גיליתי שזה לבנות 30-40. האם יש טיפול,כמו הפילינג שטחי שיכול להביא למראה פנים בריא ביותר וחלק?אני ממש צריכה עזרה אני סובלת בגלל זה אז אני ממש אשמח אם תענו לי. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך הצעיר - למה לך להתייאש?
שוש מאור21/02/2009זהו בדיוק הגיל שכל המערכות ההורמונאליות לא מאוזנות עדיין ומשפיעות על עור הפנים שלנו. בדיוק בצורה שבה הם משפיעים אצלך - המון קומדונים (שחורים..) , פצעי בגרות וכו'. ציינת שהלכת לרופאת עור ושום דבר לא עזר. אני מציעה שתעשי 2 דברים ראשוניים: לכי לקוסמטיקאית טובה ואמינה, לניקוי יסודי וטוב של "השחורים", קבלי ממנה תידרוך איך להמשיך לטפל בפנים ואיך להתמודד עם הפצעים שיכולים להופיע מדי פעם בתקופה זו אבל אפשר לטפל בהם ובעיקר למנוע מהם להשאיר סימנים לעתיד. אל תתפתי לקנות תכשירים בפארמים למיניהם שמבטיחים הבטחות שווא והם לא מק צועיים ובוודאי לא "הכי טובים" מדיילות מכירות שלא מבינות כלום בקוסמטיקה אלא רק באיך "לדחוף" מכירות..אין דרך "חד-פעמית". את צריכה להמשיך ולבקר אצלה מדי חודש והכי חשוב לעזור לה ולטפל בעצמך בבית אחרת לא תראי תוצאות. ודבר שני - אם כל זה לא יעזור, תמיד אפשר ללכת לרופא ולקבל ראוקוטן - למרות שאני אישית לא ממליצה על כך אלא בתור המפלט האחרון. עזבי פילינגים - הם באמת לא בשבילך ואפילו ההיפך - פילינג שיקלף את עורך בצורה מסיבית רק יגרום להתפרצות אקנה חדשה ואת תתאכזבי מאוד! אל תתפתי לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)