כיצד להוריד את החצ'קונים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד להוריד את החצ'קונים?
    ליאת
    02/08/2007

שלום , אני בת 14 וישלי הרבה חצ'קונים. ישלי גם המון 'נקודות' קטנות כאלה על המצח(זה גם נקרא חצ'קונים?) , מעל הלחיים(בין האוזן לעין) וזה מאוד מפריע לי. במשך השנה הופיעו לי חצ'קונים גדולים באמצע האף או באמצע המצח , והם היו מאוד בולטים, עכשיו הם מופיעים פחות. בכל מקרה , אני מאוד רוצה להוריד את החצ'קונים ורציתי לדעת מהי השיטה הטובה ביותר?האם חוץ מללכת לקוסמטיקאית אולי לשים משחה נגד חצ'קונים?אני יודעת שחברה שלי שמה ועדיין יש לה הרבה חצ'קונים. שמעתי גם שיש דבר כזה "פילינג" , האם הוא עוזר? שמעתי שאפשר להכין אותו בבית(כיצד?) או לקנות אותו(איפה?) . אשמח לתשובות=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד להוריד את החצ'קונים?

הוספת תגובה

• אממממ..

בת 14
    06/08/2007

אינלי שום נקודות שהם שחורות.. זה נקודות בצבע העור פשוט מין בליטות כאלו של העור קצת אדומות כאלה ... ואממ תודה בקשר למשחה ... ועוד שאלה - חצ'קונים נגרמים גם כתוצאה משומן(כלומר למשל אכילת שוקולד) ומליכלוך(כלומר למשל לגעת בידיים מלוכלכות בפנים) ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו