מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונסילר לכיסוי פצעוניםמירב26/02/2009
שלום האם נכון לשים קונסילר עם לחות על פצעונים? אני חוששת שזה מעודד את הפצעון במקום לייבש אותו. אולי יש תכשיר אחר להסתרה נקודתית של פצעונים, משהו שגם מייבש וגם מסתיר. תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טישטוש האף
יהודית26/02/2009רינת יום שכולו ורוד יש לי אף קצת ארוך לטעמי,ושמעתי שאם קצת איפור נכון אפשר לטשטש.תמונה נשלחה אליך בעבר. ושוב תודה לך על כל ההמלצות החמות שנתת לי. יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון,
רינת פלג27/02/2009אפשר לטשטש "פגמים" שונים לטעמנו בפנים, וניתן גם "לקצר" אף מעט ארוך בעזרת פודרה כהה.
אישית, אנמי לא ממליצה לך לעשות את זה לבד ומיד לצאת החוצה, אלא קודם להתאמן על זה הרבה בבית, כדי שלא יראה ששמת איזה ,כתם" ויצאת...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירב,
רינת פלג27/02/2009זה נכון שקונסילר מייבש את הפצעים, אבל שימוש נקודתי בו נותן גם מראה "נקודתי, ולא אחיד.
אני ממליצה על שימוש במייק-אפ נוזלי, ככה גם יש לך כיסוי מלא, וגם המייק-אפ מייבש את הפצעים ככה שתוך יומיים וקצת הם כבר יעברו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)