קונסילר לכיסוי פצעונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונסילר לכיסוי פצעונים
    מירב
    26/02/2009

שלום האם נכון לשים קונסילר עם לחות על פצעונים? אני חוששת שזה מעודד את הפצעון במקום לייבש אותו. אולי יש תכשיר אחר להסתרה נקודתית של פצעונים, משהו שגם מייבש וגם מסתיר. תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונסילר לכיסוי פצעונים

הוספת תגובה

• טישטוש האף

יהודית
    26/02/2009

רינת יום שכולו ורוד יש לי אף קצת ארוך לטעמי,ושמעתי שאם קצת איפור נכון אפשר לטשטש.תמונה נשלחה אליך בעבר. ושוב תודה לך על כל ההמלצות החמות שנתת לי. יהודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון,

רינת פלג
    27/02/2009

אפשר לטשטש "פגמים" שונים לטעמנו בפנים, וניתן גם "לקצר" אף מעט ארוך בעזרת פודרה כהה.

אישית, אנמי לא ממליצה לך לעשות את זה לבד ומיד לצאת החוצה, אלא קודם להתאמן על זה הרבה בבית, כדי שלא יראה ששמת איזה ,כתם" ויצאת...

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירב,

רינת פלג
    27/02/2009

זה נכון שקונסילר מייבש את הפצעים, אבל שימוש נקודתי בו נותן גם מראה "נקודתי, ולא אחיד.

אני ממליצה על שימוש במייק-אפ נוזלי, ככה גם יש לך כיסוי מלא, וגם המייק-אפ מייבש את הפצעים ככה שתוך יומיים וקצת הם כבר יעברו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו