לימוד איפור מקצועי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד איפור מקצועי
    מירי
    27/02/2009

שלום רב אני חודשיים לאחר לידה, ונורא רציתי ללמוד איפור אך לא בלימודים גבוהים או קורסים, האם אפשר ללמוד דרך האינטרנט ממש לימוד איפור מקצועי? נגיד אם אני רוצה לאפר את אימי לאירוע משפחתי אוכל להגיע לרמה כזו? זה הוא חלום שלי ללמוד איפור לעצמי ולמשפחתי אבל לא לימוד למטרת מקצוע אלא כתחביב לכל דבר, אנא כווני אותי לאיזה אתרים להגיע או מה ניתן לעשות, אפילו קניית קלטות מלמדות וכו'.. אודה לך על תשובתך. מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימוד איפור מקצועי

הוספת תגובה

• היי מירי,

רינת פלג
    28/02/2009

יש מבחר סרטונים ביוטיוב וכו' שיוכלו להראות לך כל מיני טכניקות באיפור, אבל הלימוד הכי טוב הוא הנסיון.

למה שלא תיקחי לך מאפרת מאזור מגורייך, לכמה סדנאות של אחת על אחת, ותוכלי לקבל את כל הידע שאת מעוניינת בו?

בבתי ספר מקצועיים מתמקדים יותר בתעודה, ולכן מי שרוצה ללמוד בשביל התחביב מוצאת את עצמה הרבה פעמים לומדת דברים שממש לא יהיו לה פרקטיים בעתיד...

המלצה אישית שלי - סדנאות אצל מאפרת מקצועית.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו