מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהמור04/08/2007
פירסמו פה את האודם הזה שמגדיל שפתיים
http://pretty.co.il/productspec.asp?id=80&name=פורמולה_לעיצוב_שפתיים
איפה אני יכולה לרכוש אותו?
ותנו לי בבקשה כמה שיותר טיפים להקטנת האף..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו זה ממש דחוף אני טסה עוד מעט
מור04/08/2007אני טסה עוד פחות משבוע והתשובה שלכן ממש חשובה לי
תענו בקרוב אחרת אין כבר טעם שתענו .. תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מור.
שירה אוחיון05/08/2007יש שני סוגים של ליפסטיק מגדיל שפתים שאני מכירה.
אחד אפשר להשיג בחברת מאדינה מילאנו כגלוס שקוף ורדרד שעשוי מצ'ילי חריף וזה מה שגורם לשפתים להראות גדולות יותר.
והשני אפשר למצוא בסופרפארם והוא בא או כליפסטיק שקוף (שנראה כמו לובלו) או כגלוס.
אני לא זוכרת את השם המדויק אבל תשאלי את המוכרות הם בטוח יעזרו לך למצוא.
לגבי הקטנה של האף, את צריכה לשים בצידי האף צללית חומה ולטשטש את זה עם המייק-אפ.
זה דורש מיומנות ואני לא ממליצה לעשות את זה לבד (אחרת את תצאי עם שני כתמים חומים על האף ותהיי בטוחה שהאף שלך קטן יותר)
ההבדל נראה טוב יותר בצילומים ונראה פחות טוב במציאות ולכן אני לא ממליצה על הטכניקה הזו אם את לא מאפרת מקצועית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)