מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני יכולה לדעת מה סוג העור שלי?שי 1404/08/2007
היי אחלה פורום..
יש לי כמה שאלות, די הרבה האמת :
*איך אני יודעת מה סוג העור שלי?
*יש אפשרות שיסבירו לי פה איך שמים עיפרון בעיניים? זה ישמע מטומטם אבל אין לי משוג איך עושים את זה..
*אם אני שמה פילינג לפנים כל יום זה רע?
*קניתי לפני כמה ימים סבון פנים.. ואחרי כמה פעמים ששמתי אותו הוא נתן לי תחושה של יובש בפנים בעיקר באזור העיניים והסנטר... חשוב גם להגיד ששמתי את הפילינג והסבון אחד אחרי השני. יכול להיות שזה בגלל זה?
תודהה רבה בכל מקרה וסליחה שזה ארוך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד תדעי מהו סוג עורך
גיורא שביט08/08/2007הפשוט ביותר תגשי לקוסמטיקאית ותיתן לך את כל ההסברים הנכונים
מכל מקום, בעיקבות גילך, עור הוא בעל עור מעורב או נוטה לשמן (מצח אף סנטר שמן יותר מה שנהוג לקרוא איזור הטי, הוא קרוב לוודאי מבריק יותר,
פילינג מספיק פעם בשבוע ומומלץ לאחר מקלחת,
סבון פנים הינו תחשיר לשימוש יומיומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)