מייק-אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק-אפ
    Sam
    05/03/2009

שלום, אני בת 15.. ורציתי לקנות לקראת פורים מייקאפ. יש לי עור שהוא די שומני עם פצעונים...לא יותר מידי אבל יש תמיד. יש לי כמה שאלות בנוגע למייקאפ: 1. מייק-אפ מזיק לעור? יכול לגרום לקמטים או משהו בסגנון ?.. 2.איזה סוג מייקאפ מומלץ לעור שמן עם פצעונים ...? 3.איך בוחרים גוון נכון? בפורים אני מעוניית לשים את המייקאם על כל הפנים אלב ביום יום אני ישתמש בו רק לשים על הפצעונים\צלקות.... תודה רבה מחכה לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייק-אפ

הוספת תגובה

• בחירת מייק-אפ

רינת פלג
    07/03/2009

בחירת מייק-אפ יכולה להיעשות בשתי דרכים.
    הראשונה היא להיכנס לחנות של איפור מקצועי ולעבור שם התאמת איפור מקצועית עם מאפרת מקצועית.
    האופציה השנייה היא להיכנס לפארמים השונים, ולסמוך על הדיילת שתתאים לך מייק אפ... קחי בחשבון כמה דברים - הדייולת הן לא מאפרות מקצועיות, והם מתוגמלות ישירות על כל מוצר שהן מוכרות. לכן, אם את הולכת לפארמים, קחי בחשבון שעדיף לך להניח מייק-אפ, ולהסתובב איתו יום שלם, בחוץ, כי התאורה בפארמים (בשונה מחנויות איפור מקצועי) אינה מדמה אור יום.

בדקי מה יותר מתאים לך ומה מרגיש לך יותר טוב, ולפי זה תחליטי מה נוח לך יותר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

SAM
    08/03/2009

קניתי בסוף מייקאפ נוזלי של מייבלין....שהוא מתאים את עצמו לגוון העור... יש לי שאלה נוספת...אם שמים מייקאפ יום יום..זה מזיק לעור? ואיך? תודה שוב! מחכה לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא,

רינת פלג
    09/03/2009

כל עוד את מקפידה להסיר את המייק-אפ כמו שצריך ולנקות את הפנים היטב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו