מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייק-אפSam05/03/2009
שלום, אני בת 15.. ורציתי לקנות לקראת פורים מייקאפ. יש לי עור שהוא די שומני עם פצעונים...לא יותר מידי אבל יש תמיד. יש לי כמה שאלות בנוגע למייקאפ: 1. מייק-אפ מזיק לעור? יכול לגרום לקמטים או משהו בסגנון ?.. 2.איזה סוג מייקאפ מומלץ לעור שמן עם פצעונים ...? 3.איך בוחרים גוון נכון? בפורים אני מעוניית לשים את המייקאם על כל הפנים אלב ביום יום אני ישתמש בו רק לשים על הפצעונים\צלקות.... תודה רבה מחכה לתשובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מייק-אפ
רינת פלג07/03/2009בחירת מייק-אפ יכולה להיעשות בשתי דרכים.
הראשונה היא להיכנס לחנות של איפור מקצועי ולעבור שם התאמת איפור מקצועית עם מאפרת מקצועית.
האופציה השנייה היא להיכנס לפארמים השונים, ולסמוך על הדיילת שתתאים לך מייק אפ... קחי בחשבון כמה דברים - הדייולת הן לא מאפרות מקצועיות, והם מתוגמלות ישירות על כל מוצר שהן מוכרות. לכן, אם את הולכת לפארמים, קחי בחשבון שעדיף לך להניח מייק-אפ, ולהסתובב איתו יום שלם, בחוץ, כי התאורה בפארמים (בשונה מחנויות איפור מקצועי) אינה מדמה אור יום.
בדקי מה יותר מתאים לך ומה מרגיש לך יותר טוב, ולפי זה תחליטי מה נוח לך יותר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
SAM08/03/2009קניתי בסוף מייקאפ נוזלי של מייבלין....שהוא מתאים את עצמו לגוון העור... יש לי שאלה נוספת...אם שמים מייקאפ יום יום..זה מזיק לעור? ואיך? תודה שוב! מחכה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא,
רינת פלג09/03/2009כל עוד את מקפידה להסיר את המייק-אפ כמו שצריך ולנקות את הפנים היטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)