מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני מזהה סוג עור?.06/03/2009
הייתי אצל קוסמטיקאיות ואחת אומר לי שמן ואחת אומרת לי מעורב שיגעו אותי.. אני אגיד לך בדרך כלל יש לי פצעים באיזור הT ובלחיים העור שלי מדהים(טפו טפו טפו :P) רק אחרי טיפול אצל איזה קוסמטיקאית יצאו לי יש שם פצעים ! יש לי שחורים על האף וטיפה בסנטר...בקושי 5 דקות להוציא..כמעט ואין. אני רוצה לקנות מוצרים מחול .. אבל לא יודעת מה לקחת .. יש לעור מעורב ויש לעור שמן נטול שומן ...ככה הדיילת אמרה לי. זה יקר ולא רוצה לבזבז כסף ויותר גרוע להרוס את העור. מה נראה לך הסוג עור שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי תיאורייך העור נשמע מעורב.
שוש מאור06/03/2009לא כתבת בת כמה את. האם את מרגישה בבוקר כאשר את קמה שכבה שמנונית על פנייך? האם העור מבריק? אם התשובה לכל זה היא לא ואת צעירה, מן הסתם יש לך עור מעורב. אבל כמובן כל זה תיאורטי - עדיין הייתי מעדיפה שקוסמטיקאית רצינית תראה את פנייך ותאבחן את עורך וגם לא הייתי מציעה לך להתפתות ולקנות מוצרים מחו"ל במחירים יקרים.. יש מוצרים טובים גם כאן ולא בהכרח יקרים ואני ממליצה גם כאן לפנות לאשת מקצוע רצינית ולא לדיילת יופי שמקשקשת שטויות ("עור שמן נטול שומן"...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אם הוא מעורב אז צריך
.07/03/2009להיות נטול שומן? ראיתי מוצרים של קליניק על אחד כתוב שזה לעור מעורב ושמן ואחר לעור שמן(והמוצרים נטולי שומן) זה לא מסתדר לי..או שאני לא מבינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 18
.07/03/2009ואני לא מרגישה את זה אבל בהחלט יש לי פצעים באיזור הT אפילו כתמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך - יכול להיות
שוש מאור07/03/2009שהוא גם נוטה לבעייתי. זה ממש אי-אפשר כך לאבחן עור. צריך לראותו. יש גם אפשרות שחלק מהעור בעייתי (אם יש בו פצעים) וחלק רגיל או נוטה לשמן. ואז מטפלים בכל חלק של העור בצורה שמתאימה לו. באזור הפצעים בחומרים אנטיספטיים ואנטי-בקטריאליים ובשאר אזורי הפנים אני חושבת שבתכשירים לעור שמן. אבל שוב - הכל תיאורטי. מבלי לראות את העור ולאבחנו במדויק - כל מה שכתבתי כאן הוא לא מספיק מקצועי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)