פודרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פודרה
    רחל
    05/08/2007

שלום אני בהירה ושמה פודרה אך עם כל החום וזיעה הפודרה מהר נמרחת. האם יש פודרה עמידה ? עם גוון בהיר? איזה חברות יש להם פודרות עמידות? לא מייק אפ פודרה דחוסה. ועוד שאלה לפעמים יותאים לי פצעונים שטחיים בעיקר במצח מה אפשר לעשות? ואיזה קונסילר גם נחשב לעמיד( קונסילר מוצק ולא נוזלי) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פודרה

הוספת תגובה

• פודרה

שירה אוחיון
    05/08/2007

היי דנה.. כל הפודרות לא משנה מאיזו חברה ואיזה סוג עשויות מאותו החומר (טאלק)
    ולכן מאוד קשה למצוא פודרה עמידה היות וכולן אותו הדבר.
    יש לחברת MAC פודרה דחוסה מסדרת STUDIO FIX עם גוון והיא הכי עמידה שאני מכירה.
    תנסי אותה...

אבל בלי קשר, לא מומלץ להניח על הפנים רק פודרה כי זה יכול לגרום ליובש וקילופים על העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על ההתערבות אבל..............

גיורא שביט
    08/08/2007

א. לא כל הפודרות עשויות מטלק, יש שעשויות מאורז, אחרות מעמילן, ובין אלה המורכבות מטלק או יותר נכון קאולין, תלוי ברמת הקאולין והניקיון שלו,
    ב. וכמובן מעל הכל בתוספי לחות. מכאן ששיטת הנחת טלק במקום פודרה מחטיאה בגדול את המטרה, תפקיד הטלק הינו ספיגת לחות וכתוצאה מכך קיבוע, לכן על מנת למנוע ייבוש ייתר, מעשירים את המוצר בלחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פודרה עמידה

גיורא שביט
    07/08/2007

לperfect cover יש פודרה עמידה במיוחד, היא גם שקופה כך שלא תשנה את גוון עורך או המייק אפ שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו