איפור לחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור לחתונה
    רחל
    05/08/2007

שלום אני מתחתנת עוד חודש ובמקום שאני עושה איפור ותסרוקת אין אודם ורוד- היא אמרה שלא עושים עכשיו את זה אבל אני בהירה עם צבע שיער בלונדיני ולא מתאים לי שום דבר חוץ מורוד בהיר לא ורוד בולט איפה אני יכולה לקנות אודם ורוד עמיד? לאיזה חברה יש אודם עמיד ורוד ואיזה חברה יש להם בכלל אודמים יותר עמידים- אני מתכוונת לאודם ולא לגלוס. ועוד מה אפשר לעשות ביום יום כדי שהאודם ישאר לאורך זמן. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור לחתונה

הוספת תגובה

• היי דנה

שירה אוחיון
    05/08/2007

מה זאת אומרת אין ורוד??
    בחיים לא שמעתי על דבר כזה.
    למאפרת מקצועית חייבים להיות כל הצבעים.
    אם את הלקוחה ולך בא אודם ורוד (או אפילו ירוק) היא חייבת לעשות לך כזה..
    בכל אופן, את יכולה לחפש בפארמים. הליפסטיקים של חברת רבלון מצוינים ולא יורדים מהר מהעור.
    בלי קשר, את יכולה להביא איתך את הליפסטיק שאת משתמשת איתו ביום יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה-איפור לחתונה

דנה ל
    06/08/2007

דנה,
    מוזר מאוד שאין להם אודם ורוד. לא נשמע מקצועי...
    לרבלון יש 3 סוגי אודמים עמידים מסדרת colour stay : אודם קליל באריזה לבנה שמשאיר "חתימת צבע" לזמן ארוך, אודם עם פיגמנט חזק יותר באריזה שחורה , אודם דו צדדי שצד אחד אודם עם מברשת וצד שני גלוס עם מברשת- שניתן למרוח מעל האודם של צד א' לשם הברקה. בשלושת הסוגים יש גוון ורוד בהיר. גשי לאחת מחנויות הפארם ונסי.
    בהצלחה ומזל טוב.
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפתון ורוד

גיורא שביט
    07/08/2007

נכון שהלקוחה תמיד צודקת, אולם ברגע שאת פונה לאיש מקצוע את יוצאת מנקודת הנחה כי יש לו דעה מקצועית שאינה מותאמת תמיד לטעמך. ברור שאינך חייבת לקבל את דעתו מצד אחד, ומנגד מאפר יכול לשלב תוך יצירת פיטרון הולם לטעמך ולמראה ה"נכון"מבחינת המאפר.
    מאחר ומדובר בחתונה, ובמילא אינך תיראי כביום יום, הרי שמלה לבנה ותסרוקת מיוחדת אינם מראות יומיומיים, כעצה , אציע לך ללכת עד הסוף ולתת הזדמנות, לפחות כנסיון, להראות אחרת,
    לגבי שפתונים ורודים עמידים יש מספיק בשוק, מוזמנת לנסות באחד מסניפינו לבדיקת גוונים ועמידות
    שיהיה לך במזל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו