מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לתוך קו העין.שרית13/03/2009
שלום רב! רציתי לדעת איזה עיפרון או איזה איפור אני יכולה להשתמש לקו העין הפנימי לא החיצוני? שלא ימרך. אני צריכה לאפר לארוע ואני לא רוצה לעשות פדיחה. הייתי היום באיל מיקיאג' והמאפרת קצת סיבכה אותי...... המינרלי עמיד אבל בגלל הנצנצים עלול להיות גירוי שעלול לגרום לדמועה. והעיפרון השני לא כל כך עמיד. בבקשה עזרתך. תודה שרית. אגב איפה אפשר לראות איפור לקיץ הקרוב? ואולי את תהליך שלבי איפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרית,
רינת פלג14/03/2009עפרון שחור בתוך העין תמיד יירח, משום שהעין מטבעה רטובה..... מה שאת יוכלה לעשות זה להניח צללית בצבע דומה או זהה לקו העפרון שהנחת בתוך העין, והצללית בעצם תקבע את העפרון למשך זמן ארוך יותר.
מראות איפור שונים את פשוט יכולה לחפש בגוגל, או באתרי איפור למיניהם. הפורום אינו פורום פרסומי ולכן אני לא כל כך יכולה לעזור לך עם זה מכאן.....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)