איך לאפר את העיניים כך שיראו גדולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לאפר את העיניים כך שיראו גדולות
    ריבה
    08/08/2007

לשירה בוקר טוב

ישלי עינים קטנות ואני מעונינת איך לאפר את עינינ כידי שיהיו גדולות ומודגשות.בקשר לריסים , הריסים שלי קצרות אז הדבקתי ריסים השאלה היא כמה זמן זה מחזיק. כך העין שלי נראית גדולה וזה מוסיף איך אפשר לשמור עליהם שלא ירדו מהר, ואם איזה דבק משתמשים אני השתמשתי עם מיבש לק האם זה בסדר

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגדלת עיניים

גיורא שביט
    08/08/2007

מספר אפשרויות:
    ככל שתיחום העין חזק ובולט יותר חיצוני מקיו הריסים ובגוונים כהים יותר סביב כל העיין כך תגדל העיין ,
    ככל שהריסים יהיו מובלטים יותר כך גם תגדל העיין,
    לגבי ריסים ניתן להגדיל את הנפח שלהם על ידי הדבקת ריסים כמובן, תענוג נחמד אבל התעסקות, אולם ניתן לבצע זאת על ידי מריחת מסקרה באופן כ]פול, כלומר בפעם הראשוןנה מריחה מלמעטה כלפי מעלה לאורך כל הריסים, כאשר מברשת הריסים מאוזנת ביחס לקיו הריסים, ולאחר מכן, לטבול שוב את מברשת המסקרה אולם הפעם למרוח את המסקרה עם "שפיץ" המברשת, כך שאת יוצרת למעשה קבוצות קטנות מודבקות של ריסים, מראה המתקבל כאילו יש לך ריסים מלאכותיות, לרוב תרגישי בטוחה יותר מבחינת העמידות.
    מה שמגדיל עין כפי שאת רואה זו המסגרת והרבה פחות הצלליות. בדומה למסגרת של תמונה קטנה שהיא גדולה, ביחס למסגרת של תמונה גדולה שהיא לרוב קטנה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו