מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לאפר את העיניים כך שיראו גדולותריבה08/08/2007
לשירה בוקר טוב
ישלי עינים קטנות ואני מעונינת איך לאפר את עינינ כידי שיהיו גדולות ומודגשות.בקשר לריסים , הריסים שלי קצרות אז הדבקתי ריסים השאלה היא כמה זמן זה מחזיק. כך העין שלי נראית גדולה וזה מוסיף איך אפשר לשמור עליהם שלא ירדו מהר, ואם איזה דבק משתמשים אני השתמשתי עם מיבש לק האם זה בסדר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת עיניים
גיורא שביט08/08/2007מספר אפשרויות:
ככל שתיחום העין חזק ובולט יותר חיצוני מקיו הריסים ובגוונים כהים יותר סביב כל העיין כך תגדל העיין ,
ככל שהריסים יהיו מובלטים יותר כך גם תגדל העיין,
לגבי ריסים ניתן להגדיל את הנפח שלהם על ידי הדבקת ריסים כמובן, תענוג נחמד אבל התעסקות, אולם ניתן לבצע זאת על ידי מריחת מסקרה באופן כ]פול, כלומר בפעם הראשוןנה מריחה מלמעטה כלפי מעלה לאורך כל הריסים, כאשר מברשת הריסים מאוזנת ביחס לקיו הריסים, ולאחר מכן, לטבול שוב את מברשת המסקרה אולם הפעם למרוח את המסקרה עם "שפיץ" המברשת, כך שאת יוצרת למעשה קבוצות קטנות מודבקות של ריסים, מראה המתקבל כאילו יש לך ריסים מלאכותיות, לרוב תרגישי בטוחה יותר מבחינת העמידות.
מה שמגדיל עין כפי שאת רואה זו המסגרת והרבה פחות הצלליות. בדומה למסגרת של תמונה קטנה שהיא גדולה, ביחס למסגרת של תמונה גדולה שהיא לרוב קטנה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)