מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייקאפעדי איסק08/08/2007
שלום לכולם
יש לי בעיה במציאת המייקאפ נכון לי. במשך שנים השתמשתי במייקאפ הנוזלי של רבלון שהיה נהדר גם ברמת הכיסוי שלו וגם במרקם שלו שהיה מתייבש מה עמיד וללא כל צורך בפידור
חברת רבלון הפסיקה לייצר אותו ליפני שנה ואני לא מצליחה למצוא מייקאפ באותה רמה יש למישהוא המלצות אני כבר ממש מיואשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת מייק אפ
גיורא שביט08/08/2007את צודקת בהחלט בהתלבטות שלך במציאת מייק אפ
למעשה המייק אפ הנו הכלי החשוב ביותר ליצירת איפור מושלם
יש להתאימו לסוג העור, למרכם העור, לרמת הכיסוי הנדרשת ולמטרות וצורך העמידות שלו
כפי שאת רואה אינני חושב כי מייק אפ יכול לענות לכל השאלות האלה אלה המייק אפ נבחר על פי מטרה
אולם לרוב, הלקוחות רוצות מייק אפ אופטימלי:
אני מציע לך פשוט להגיע לאחד ממרכזי האיפור המקצועי, כמובן כולל אצלנו, להתאמה אישי, שירות זה אינו בתשלום, ודעי שהתאורה אופטימלית, מראת קריסטל טובה שאינה מעוותת, ולהסתכל במראה במרחק של חצי מטר מהמראה, כלומר מטר מהתמונה הנשקפת מהמראה (מדוע מטר? כי זה מרחק האיום בין בני אדם, כלומר אם מישהו מתקרב יותר מכך אנו מבצעים צעד אחורה), פחות ממרחק זה המראה מקבל עיוות.
בהצלחה, וכאמור, נשמח לתת לך שירות ולעזור לך
גיורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסניפים
עדי איסק08/08/2007יש לך סניפים באיזור חיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסניף בחיפה
גיורא שביט08/08/2007בהחלט ישנו את רז פלוס במרכז הכרמל
יש מאפרת מדהימה
המקום אינו בבעלותי אולם כל המוצרים שלנו שם, מקום עם אוירה נהדרת ומאפרות באמת סמקצועיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)