טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני מעוניינת לעבור טיפול להסרת נמשים אצל אישה,בשם לובה פוצינסקי. יש לה אתר,וגם קליניקה שנקראת "שארם" האם שמעתם עליה?היכן אני יכולה לברר אם יש לה אישור ממשרד הבריאות? וכל הדברים שצריך לברר על רופא לפני שעוברים אצלו טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינה רופאה ואין לה אישורים של משרד הבריאות (וזה לגיטימי והכרחי לשאול מה הכשרתה ולבקש לראות אישורים ותעודות!) לא הייתי לוקחת את הסיכון.. זו דעתי, כמובן וכך אני הייתי נוהגת. אני עוד לא שמעתי בכל שנותי המקצועיות על "טיפול להסרת נמשים".. גם לא על ידי רופאים, אגב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד