שאלות על הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על הסרת שיער
    דנה
    29/03/2009

שלום,
    יש לי מספר שאלות. אשמח אם אענה על כולן:
    1.אני בעלת עור שחום ושיער מעט פלומתי. עברתי כבר 9 טיפולי הסרת שיער ב(SHR (IPL. רכשתי חבילה של 10 טיפולים. בשלב זה אין כמעט שיפור (יש מעט בידיים ופס הבטן אין בכלל). האם פשוט המכשיר לא עובד עבורי? יש טעם להמשיך בטיפולים לאחר סיום החבילה? לעבור למכון אחר עם מכשיר אחר? אני פשוט חוששת שאם לא אמשיך אז כל מה שעשיתי ילך לאיבוד.
    2. אני צריכה להסיר שיער בידיים לקראת נסיעה בעוד 3 ימים וכנראה שלא אספיק לעבור את הטיפול האחרון. אני מעדיפה שלא לגלח את הידיים כך סתם ללא טיפול בגלל שאני כבר לא מאמינה בטיפול ומאידך הבנתי שאם מורטים בשעווה זה הורס את הטיפול. מה לעשות?
    3. בטיפול השביעי או השמיני הקוסמטיקאית עשתה לי עם חום גבוה בידיים ונוצרו לי לא מעט כוויות כהות, היא כמובן טענה שזה יעבור. אמנם הכוויות עברו אך במקומם נשארו לי כתמים בהירים שנראים כמו פטריות שמש. האם זה יעבור ויחזור לצבע העור הרגיל מתישהו? האם עלי לעשות משהו כדי שזה יקרה?
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על הסרת שיער

הוספת תגובה

• היי דנה, לצערי אינני יכולה

שוש מאור
    29/03/2009

לענות לך מבלי לראותך. מה גם שאינני יכולה להתערב בטיפולה של קוסמטיקאית אחרת.. מה שאני כן מציעה לך זה לפנות לחברת ALMA LASERS (שהיא היצרנית של מכשיר ה-SHR) למנהל הקליני שלהם , ד"ר יוסי לבצלטר, ולספר לו מה ואיך נעשה לך וכן על התגובות של העור שלך. מקווה שעזרתי לך. אגב, אפשר לבהחלט לראות תוצאות איטיות יותר.. השאלה איך עובדים, עובי השערה וצפיפותה וגם אצלי בהחלט יש כאלו שעברו 9 וגם יותר טיפולים ובחלק מהאזורים קיבלו תוצאה לא רעה ובחלק אחר תוצאה פחות טובה. לא על כולם המכשיר עובד אותו דבר וכמובן שתלוי איך בוצע הטיפול, אבל לא רק.. לכל אחד ואחת יש ביולוגיה שונה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו