מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרי יונקה - שימוש נכוןאורית01/04/2009
שלום,
לאחרונה רכשתי מספר מוצרים של חברת יונקה, אולם אינני בטוחה באשר לאופן השימוש. קראתי בפורום שאת הסרום יש למרוח מעל קרם הפנים ? מדובר בסרום רגיל ולא בדרמול. בנוסף קניתי את הקרמים: אלסטין יום ולילה, קרם העיניים וקרם פרטלייה. לא ברור לי מתי יש להשתמש בכל אחד מהם והאם יש לשים את הסרום מתחת בכל פעם?
אני בת 32, עור רגיל (מעורב) ללא בעיות מיוחדות. האם הקרמים הללו אכן מתאימים לגילי או שהם "כבדים" מידי?
תודה רבה על העזרה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אורית, אינני מבינה איך
שוש מאור01/04/2009רכשת כזו כמות של תכשירים, שלא בהכרח כולם מתאימים לך, מקוסמטיקאית מבלי לקבל הוראות איך להשתמש בכל אלו???... מציעה לך לפנות למי שרכשת אצלה את התכשירים בממון רב - ולקבל ייעוץ נכון ומתאים בתמורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי יונקה - המשך
אורית06/04/2009שוש שלום,
אילו הייתי יכולה לפנות לקוסמטיקאית ממנה רכשתי את המוצרים לא הייתי נזקקת לעזרת הפורום... את הטיפול הקוסמטי קיבלתי במתנה ליום הולדתי ותחושתי היא ש"נדחפו" לי מוצרים לא בהכרח מתאימים מבלי לתת ייעוץ הולם. אינני חשה בנוח לפנות לאותה קוסמטיקאית ולכן אשמח אם כן תוכלי לסייע לי, גם אם ברור לי שזה באופן כללי בלבד, בנוגע לאופן השימוש במוצרים, התאמתם לגילי וכדו'.
אשמח מאוד לעזרכך. תודה מראש, אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית, פני לחברת יונקה בישראל,
שוש מאור07/04/2009על מנת שייעצו לך או שיתנו לך שם של קוסמטיקאית הגרה קרוב למקום מגורייך על מנת שתוכל לעזור לך. ייתכן שחלק מהמוצרים לא מתאימים לך ותוכלי להחליפם באחרים בחברה. על כל מקרה - מקצועית, אינני חושבת שנכון וראוי להתאים לך פרוטוקול לטיפול מבלי לבחון את עורך. את עדיין, לדעתי, אמורה לפנות לאותה גברת שמכרה לך את החומרים הרבים ולבקשה ייעוץ נכון לשישמוש. לגמרי לגיטימי - גם את את כועסת עליה. זו זכותך המלאה. לבחירתך, כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית,
שני27/04/2009מזל טוב (קודם כל).
עכשיו נעשה סדר בדברים שרכשת:
אלסטין יום - קרם לחות ליום המזין ומגמיש את העור ומונע קמטים
אלסטין לילה - מעניק לחות מרובה לעור ומגמיש אותו
פרוטליה - נוזל קליל המחדש את התאים ומסיר תאים מתים, מבהיר ומרכך את העור עוזר להחליק קמטים וקימטוטים.
יונקה סרום - סרום משקם, גדוש בויטמינים המסייע בתיקון פגמים בעור, זהו סרום ממריץ, מסייע במיצוק העור.
הנני קוסמטיקאית מוסמכת מטעם חב' יונקה.
אם תרצי עזרה נוספת אל תהססי לפנות אליי.
מקווה שהייתי לך לעזר,
תהני מהמוצרים שרכשת
שני וייס אור-לי
קוסמטיקאית בגישה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)