מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיגולים כהים ונפיחות לבחורה בת 17..קארין18/03/2007
שלום לכן,אני רוצה להגיד לכן תודה על הפורום הזה ועל ההקדשה מזמנכן לכתיבה.
אני בת 17 וסובלת כבר קרוב לשנתיים מעיגולים כהים סביב העיניים וכשנה מנפיחות.דומני ששגרת הטיפוח שלי הינה לקויה:
א.אני משתמשת בקרם פנים של לוריאל גם על איזור העיינים כיוון שקראתי שאינטרנט שקרם הפנים מתאים גם לאיזור העיניים.
ב.אני שוטפת את פני בסבון נוזלי של חברת דוקטור פישר וגם שוטפת מסביב לעיניים.
על מנת לכסות את העיגולים אני משתמשת בקונסילר של לוריאל,הוא מאוד שמנוני ואני שוקלת לעבור לקונסילר של make up for ever אשר קליל יותר.
אני חייבת לציין כי אני חשה שאיזור העיניים אצלי אינו כפי שהוא צריך להיראות אצל בחורה בגילי,יש לו כבר קמטוטים ומין קווים.
אשמח אם תעזרו לי למנוע נזק בלתי הפיך.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים כהים ונפיחות לבחורה בת 17..
שירה אוחיון18/03/2007היי. אני ממליצה לך על קונסילר של REVLON מסדרת COLORSTAY. הוא מאוד קל על הפנים, אך עם זאת נותן כיסויי מושלם שנשאר כל היום בלי לרדת.
לגבי יעוץ קוסמטי, רחלי תשמח לענות לך, אך מנסיוני האישי אכתוב לך שקרם לחות יכול להיות טוב גם לעיניים אך חשוב להקפיד למרוח אותו רחוק מהעיין עצמה. בגלל שהקרם שמנוני הוא זז סביב העיין ועלול להכנס לתוכה (מה שגורם לעיניים נפוחות לפעמים) אז גם אם את מורחת קרם מסביב לעיניים חשוב לשמור מרחק מהעיין עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)