זקוקה לעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה
    מונה
    12/08/2007

שלום קוראים לי מונה ואני זקוקה לעזרה כי לאיפה שאני הולכת אני רואה בנות מאופרות באופן יוצא מן הכלל ואני תוהה תמיד איך הם עושות את זה אז אני מבקשת עצות בקשר איך ללמוד להתאפר בעצמי ואני אישית לא אוהבת להתאפר הרבה רק משהו קל ויפה אני מודה לך ביי ביי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה

הוספת תגובה

• הי מונה

שירה שוסטר
    17/08/2007

אז ככה - אם את רוצה ללמוד איך לאפר את עצמך כמו שצריך ז"א :בהתאם לתווי פנייך , סוג העור שלך, וכמובן חשוב להתאים את האיפור לאופי שלך ולמקום (האם ליום יום? האם ליציאה? לאירוע ? וכו'...) אז העצה הכי נכונה וטובה שאני יכולה לתת לך זה ללכת לסדנת איפור אישית אצל מאפרת מקצועית .סדנא כזו היא חד פעמית ואורכת בין שעתיים לשלוש, המאפרת אמורה ללמד אותך שלב אחר שלב מבסיס האיפור ועד לפינישים, כולל מראה יום ומראה ערב ואז את אמורה ליישם בנוכחותה את מה שהיא לימדה אותך באותו רגע. גם אם מדובר באיפור קל ויפה, הוא צריך להיות נכון לך ומונח בצורה נכונה.
    זה הכי נכון לעשות והכי יסודי.

מצד שני אם לא מתאים לך ממש להשקיע אז בקרוב (מס' ימים) אני אעלה כאן כתבה בנושא שלבי האיפור הנכונים באיפור עצמי, ותוכלי ללמוד מס' דברים שאני בטוחה שיעזרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לשירה שוסטר,

אני
    19/08/2007

הבטחת כתבה בנושא שלבי איפור עצמי וכו' האם פספסתי אותה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פספסת:

שירה שוסטר
    19/08/2007

הכתבה בתנור- תפורסם מחר מחרתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה על איפור

מערכת BeOK
    22/08/2007

היי מונה,
    הנה הכתבה: [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5167 id=link]המדריך הבסיסי למתאפרות מתחילות[/a]. שווה לשאול שאלות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו