קעקוע בגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קעקוע בגבות
    נטלי
    25/04/2009

שלום.
    עשיתי לפני עשר שנים איפור קבוע בגבות לצערי עשו לי אותו בגוון שחור שדהה עם הזמן והפך לאפור שחור עוד לדעתי החומר שהשתמשו זהה לחומר של קעקועים .איזה אפשרויות יש על-מנת להסיר זאת מלבד לייזר והאם ניתן בכלל? האם ידוע לך על על מקום טוב עם הצלחות.
    אודה לך מאוד אם תעזרי לי לא יכולה לראןת את הגבות שלי יותר.
    בתודה מראש נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קעקוע בגבות

הוספת תגובה

• היי נטלי, מכיוון שאינני עוסקת

שוש מאור
    26/04/2009

באיפור קבוע אינני יכולה לתת לך תשובה מהימנה מספיק. אולי רינת מכירה את הנושא טוב יותר. בכל מקרה - אם אינך מוצאת תשובה לשאלך פני אלי במייל אישי ואנסה לעזור לך עם שם של אשת מקצוע מעולה (אם את מתגוררת באזור המרכז והשרון..)[email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו קעקועים

שיר
    30/04/2009

איפור קבוע שונה מקעקועים "רגילים" רק בשכבת העור אלייה הוא הצבע מוחדר,
    בקעקועים מוחדר הצבע לשכבה יותר עמוקה מזו של האיפור הקבוע, בגלל זה האיפור הקבוע דוהה עם הזמן, אבל בשביל להסיר אותו נדרשים אותם הדברים כמו בקעקועים, לייזר וכדומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי איפור קבוע

שושי
    06/05/2009

יש באשדוד בחורה בשם יוליה שהיא תותחית באיפור קבוע . תימצאי אותה במספרה של אלי אלמוזנינו.מיניסיון אני מאוד שבעת רצון תודה שושי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו