פנים 'מאירות'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים 'מאירות'
    גלית
    14/08/2007

רציתי באמת לדעת ,לגבי נשים בעלת גוון פנים בהיר שמופיעות בטלוזיה והפנים שלהם ממש מהממות ומבהיקות בצורה בהירה ויפה ,כך שהאיפור עליהם נראה כמו על נייר לבן,האם זה כתוצאה מאיפור מיוחד או מייק אפ 'סודי' או בסך הכל זה שילוב של איפור מקצועי בתוספת אפקט של המצלמה והתאורה של האולפן ?? כי לי יש קצת בעיה ניסיתי להבהיר את הפנים עם מייק אפ בהיר כמה שאפשר אבל זה לא כל כך מבהיק כמו שאני רוצה ,אז מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנים 'מאירות'

הוספת תגובה

• הי גלית

שירה שוסטר
    15/08/2007

אם היית מצרפת דוגמא ספציפית - למי את מתכוונת למשל? באזו תכנית?אז היה יותר קל לי לענות לך.
    בעקרון בד"כ המנחים והשחקנים בטלוויזיה מאופרים ע"י מאפר מקצועי אשר לוקחים בחשבון את התאורה באולפן, את זויות הצילום וכו'
    כמובן שחשוב לעבוד בצורה נקייה ולהשתמש נכון במוצרי האיפור השונים.
    בד"כ ההברקה והבוהק אותו את מתארת יעשה ע"י שימר - מוצר המשמש להברקה במקומות "הגבוהים" בפנים (רקות, עצם גבה, גשר אף ועוד), ויכול להיות מווזלין ועד לצללית מבריקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו