חברת GIGI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברת GIGI
    יערית
    16/08/2007

אני משתמשת בסבון נוזלי של ג'ג' לעור רגיל- מעורב. רציתי לדעת האם יש להם עוד סבון לעור רגיש? כי עור שלי נהיה מאוד רגיש. ?האם יש לחברה זאת קרם לחות שמתאים כבסיס לאיפור? אצלי עור שומני רגיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברת GIGI

הוספת תגובה

• GIGI - תכשירים לעור רגיש

שירה שוסטר
    18/08/2007

הי יערית, התקשרתי לחנות האקדמיה של ג'יג'י והצגתי לקוסמטיקאיות את השאלות שלך (אינני קוסמטיקאית במקצועי) והנה התשובות שלהן:

לגבי סבון לעור רגיש - את יכולה להשתמש בסבון "דליקט" מסדרת "ארומה אסנס". בנוסף את יכולה להשתמש בסבון מסדרת "ליפציד" המיועדת לעור שמן.

לגבי בסיס לאיפור- הומלץ קרם הלחות מסדרת ויטמין E (ויטמין זה ידוע כמרגיע עור שמן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים

חיה
    02/10/2007

אני בת 54 ויש לי קמטים מסביב לשפתיים. השוק מוצף עם תכשירים ואין לי מושג מה אני צריכה.
    אודה לכם על עזרתכם.
    בברכת חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיה

עפרה אמסלם
    12/10/2007

לבעיית הקמטים ישנו פתרון , טכנולוגיה חדשה למוצר מהפכני הנקרא "גלווניק ספא", בטיפול ביתי ואישי של 5 דקות, הוא יוצר תוצאה מדהימה הנראית לעין. המכשיר עובד על סוללות. בשילוב גלים גלוונים עדינים, עובד על החדרת לחות עם אמפולות המרכיבות חומרים אשר גורמים למתיחה, כגון קולגן, ארגינין וכו'.
    לפרטים נוספים -עפרה אמסלם- [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חיה
    13/10/2007

אני מודה לך על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו