ריסים מודבקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריסים מודבקים
    יערית
    16/08/2007

שלום אני מתחתנת והציעו לי לעשות ריסים מודבקים בסלון האם זה באמת מחמיא ? מה זה אומר מדביקים אצלי יש ריסים נורמלים האם זה באמת שווה והאם יש סיכוי שבגלל זה העיניים יכאבו ביום החתונה בגלל הדבק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריסים מודבקים

הוספת תגובה

• הי יערית - מזל טוב קודם כל!!!!

שירה שוסטר
    17/08/2007

ריסים זה דבר מחמיא מאוד כל עוד משתמשים בהם נכון- גם מבחינת הכמות, גם מבחינת האורך וכמובן מבחינת המיקום.
    זה ממש לא אמור לכאוב או לשרוף, למעשה את לא אמורה להרגיש אותן בכלל.

אם המקום הציע לך ריסים, אז גם באיפור הניסיון המאפרת צריכה להדביק לך ריסים לפחות בעיין אחת כדי שתוכלי לראות אם את אוהבת את המראה.
    יש אפשרות להדביק שורה אחת של ריסים או ריסים בודדות ואז בד"כ זה יהיה בזוית החיצונית של העין.

לעומת זאת אם יש לך ריסים מלאות ועם מסקרה המראה שמתקבל מספק אותך ואת חוששת מהרעיון אז תוותרי אבל אולי כדאי לנסות רק בשביל לדעת איך זה היה יכול לשדרג לך את המראה של העין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יערית

חסוי
    18/08/2007

אני קוסמטיקאית ואני עושה זאת

מה שאת מספרת שהציעו לך לעשות זה הדבקת ריסים.
    הדבקת ריסים זה לערב אחד וזה יוצא
    לעומת זאת יש שזירת ריסים שזה נשאר בין שבועיים לשלוש ואז את באה לעשות מילוי של ריסים שנפלו.פשוט לתחזק.

אני הייתי ממליצה לך לעשות את זה לערב החתונה...(את ההדבקה) זה מבליט את העין באופן לא רגיל.. זה לפחות עושה 70% מהאיפור

אם תאהבי את זה תעשי שזירת ריסים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו