טיפול לעור בעייתי ושמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לעור בעייתי ושמן
    סיגל
    18/05/2009

יש לי עור שומני ועם קצת פצעים והמון שחורים באיזור האף. שגרת הטיפוח שלי כוללת שימוש בסבון פנים דרמקס של ד"ר פישר, סרום וקרם לחות לפני איפור. עכשיו קניתי את החימר הירוק ואשים אותו פעמיים בשבוע.
    אני רוצה לרכוש סרום וקרם לחות, האם ניתן להמליץ לי על מוצרים טובים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לעור בעייתי ושמן

הוספת תגובה

• היי רויטל, קודם כל אני ממליצה

שוש מאור
    18/05/2009

לך ללכת לטיפול וניקוי טוב אצל קוסמטיקאית. למה שתסתובבי עם "המון שחורים" על האף?? גם פצעונים נובעים מ"שחורים", כך שיכול להיות שאם תעברי טיפול טוב תפתרי גם את בעית הפצעונים. במסגרת הטיפול תמליץ לך הקוסמטיקאית על התכשירים הנכונים לך. אני בכלל לא בטוחה שאת צריכה סרום.. לעומת זאת אולי תצטרכי משהו טיפולי לפצעונים? מאוד קשה לייעץ מבלי לראות אותך וגם לא נכון. מבקשת שלא תתפתי לקנות מה שדיילות יופי למיניהן מציעות לך - הן לא מקצועניות וכל כוונתן למכור.גם לא לקנות מה שחברה ממליצה כי מה שנכון לה לא בהכרח מתאים לך... אם את באמת רוצה מה שמתאים לעורך כעת - לכי לקבל ייעוץ מקצועי. בדר"כ הוא אינו בתשלום. אבל גם טיפול יעזור . בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו