פצעים אדומים שנשארו בתוך העור מהעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים אדומים שנשארו בתוך העור מהעבר
    פלונית
    18/05/2009

סבלתי בעבר מאקנה (וכיום, אבל פחות) ויש לי בפנים כמו פצעים אדומים מהעבר אבל בתוך העור כבר המון זמן וגם צלקות עדינות אני לא יודעת איך להתפטר מהנקודות האדומות שמציקות לי נורא , אמרו לי שיש בחברת קליניק איזה שהו תכשיר שמוחק את סימיני העבר כמו הנקודות האדומות משהי מכירה את התכשיר הזה ויכולה להמליץ לי ? אשמח מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לפלונית, אני לא מכירה

שוש מאור
    19/05/2009

את התכשיר הספציפי של קליניק, אולי מישהי מהקוראות מכירה. באופן אישי לא ממליצה לך להתפתות להבטחות שווא כאלו ("מוחק" וכו'...) אפשר לנסות להשתמש בתכשירים מקלפי וממיסי עור עדינים ולשם כך כל תכשיר שיכיל חומצות או חומצה רטינואית על סוגיה יכול להיות טוב, לא לצפות לניסים ולנפלאות ובטח לא בזמן קצר. סימנים וצלקות משתפרים בעבודה קשה ויומיומית. לאחר זמן הם יראו יותר אחידים על פני העור ויציקו לך פחות. בינתיים ממליצה לך לא לחטט בפצעים (שבדר"כ זו הסיבה לפצעים ולצלקות...) להגן על פנייך מהשמש עם מסנן קרינה מתאים ולנסות לטפל בעור אצל קוסמטיקאית מוסמכת ומקצועית על מנת שלא יהיו פצעים עתידיים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשוש

פלונית
    19/05/2009

יש משהו ספציפי שאת מכירה שהוא באמת טוב ועוזר נסיתי כ"כ הרבה דברים ונאס לי לנסותו להתפתות כל פעם מחדש ולבזבז המון כסף (כל התכשירים מאוד יקרים אבל אני ממש מיואשת) בבקשה תעזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו