מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייקאפטליה29/05/2009
יש לי עור שמן ונקבוביות פעורות
ומחפשת כיסוי מלא
הבנתי שרק מייקאפ מוצק הוא טוב בשבילי
ורציתי לשאול מה ההבדל בין
מייקאפ מוצק למייקאפ סטיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ
רינת פלג30/05/2009היי טליה,
ראשית גם מייק-אפ סטיק הוא מייק אפ מוצק. ההבדל הוא פשוט בצורה שהוא מגיע ובנוחות.
אני באופן אישי, ממליצה על מייק-אפ נוזלי טוב למי שיש לה עור מעורב או שמן, פשוט מהסיבה שגם לי יש כזה, ומייק אפ מוצק פשוט נוראי - מנסיון אישי.
אם את רוצה המלצות על מייקפא נוזלי מצויין, אשמח לתת לך במייל פרטי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייקאפ - מניסיון
הי! זו אני...31/05/2009לעור שלך הכי טוב המייקאפ של רבלון.
נטול שומן לעור שמן.
גם כיסוי מלא וגם ללא שמן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעייה עם המייק אפ של רבלון
רינת פלג05/06/2009היא שהוא אטום מאוד ולכם עור שמן לא ממש נושם בו. אחרי שימוש ממושך זה יכול לגרום להופעת פצעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מייק אפ לעור שמן
אושרית01/06/2009שלום! אשמח לקבל בבקשה המלצה על סוג מייק אפ המתאים לעור שמן.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה,
רינת פלג05/06/2009אבל אנחנו מנועים מלהמליץ על חברות ספציפיות כאן בפורום, אז אני אשמח לעזור במייל אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)